20 kişilik pkk grubunun topa tutuluş anı !








Hakkari'nin Çukurca İlçesi Darsinki Bölgesi'nde eylemde bulunmak için gelen yaklaşık 20 kişilik PKK grubu, Mehmetçik tarafından top atışına tutuldu


Top atışları sonucunda PKK'lı teröristlerden ölen ve yaralanan olup- olmadığı konusunda açıklama yapılmadı.










Kuzey Irak ile sınır noktasında bulunan ve olası sınır ötesi operasyon için çok sayıda askeri birliğin konuşlandırıldığı Hakkari'nin Çukurca İlçesi'ne 1 kilometre uzaklıkta bulunan ve dağlık arazi olan Darsinki Bölgesi'nden gelen teröristlerin eylemlerde bulunmak için mevzi hazırlığında olduğu bilgisi üzerine askeri timler harekete geçirildi. 3'ncü Taktik Sınır Alay Komutanlığı'ndan bölgeye yoğun top atışı yapıldı. Top atışları ardından PKK'lı terörist grup bölgeden püskürtüldü. Gece boyunca sınır birlikleri alarmda tutuldu. Top atışları sonucunda PKK'lı teröristlerden ölen ve yaralanan olup olmadığı konusunda açıklama yapılmadı.

Bu arada bugün de bölgede yoğun helikopter trafiği yaşandı. 3'üncü Taktik Sınır Alay Komutanlığı'ndan havalanan helikopterler, Darsinki Tepesi üzerine asker ve mühimmat indirip, bölgede devriye uçuşları yaptı.

DHA

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.