Vedeno Ruslara Mezar Edildi

Aslanbek Vadalo'un komutasındaki Çeçen İçkeriya Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetler tarafından Vedeno bölgesinde Rus İşgalcilerin askeri konvoyuna saldırı düzenlendi...
Çeçen İçkeriya Cumhuriyeti Doğu Cephe Komutanı Aslanbek Vadalov'un sözcüsün verdiği bilgilere göre, Aslanbek Vadalo'un komutasındaki Çeçen İçkeriya Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetler tarafından Vedeno bölgesinde Rus İşgalcilerin askeri konvoyuna saldırı düzenlendi...

Çeçen İçkeriya'nın Doğu Cephesin sözcüsünden aldığımız bilgilere göre, Vedeno bölgesinde her zamanki gibi günler çok sıcak geçiyor. Doğu Cephe Komutanı Aslanbek Vadalov'a bağlı Çeçen içkeriya Cumhuriyeti Askeri Birlikleri Vedeno bölgesinde Rus işgalcilerin askeri konvoyuna başarılı bir saldırı gerşekleştirdiler. Rus işgalcilerin askeri konvoyu aldığımız bilgilere göre, 5 araçtan oluşuyordu. Mücahidler "RPG" tipi roket atar ve ağır makinalarla saldırı düzenleyerek 1 adet "NİVA" tipi jipi ve 1 adet "TABLETKA" tipi askeri minibüs imha ettiler. Aldığımız bilgilere göre, saldırı esnasında en az 4 işgalci öldürüldü ve yaralananların da olduğu bildirildi.

cecen.org

Cihadın en bereketli ve hareketli bölgelerinin başında gelen Vedeno bölgesi mücahidleri ALLAH ın rahmet ve yardımının kendileriyle birlikte olduğuna inanıyor ve Zaferin inşallah uzak olmadığını söylüyorlar.İşgalci askerlerinin en büyük kayıplar verdiği bölgelerin başında gelen Vedeno da mücahid gurubları çok sık aralıklarla görüşmekte, toplantılar düzenlemekte ve genç mücahidlerle tecrübeli mücahidlerin kaynaşması sağlanmaktadır.Doğu cephesi emiri, komutan Aslambek mücahid grublarıyla çok sık görüşüp organizasyonlarına devam etmektedir. Vedeno bölgesinde gerçekleşen mücahidlerin görüşmesinde komutan Yasir, Komutan Hüseyin, Komutan Ebu Halid, Vedeno bölge emiri Komutan Zelim, genç komutan ve genç mücahidler katıldılar.Mücahidler bu toplantılarda, görüş alış verişinde bulunup Rus işgalinin sona erdirilmesi konusunda zafer veya şehadetin kendilerine ulaşıncaya kadar mücadeleye devam edeceklerini bir kez daha belirttiler ve dualar ettiler.İşgale karşı özgürlük Mücadelesini sürdüren kardeşlerimizin bu dualarına bizlerde Âmin diyor ve onların tüm ihtiyaçlarını ALLAH ın karşılaması ve onları düşmanlarına karşı güçlü kılması için dua ediyoruz.Genç ve tecrübeli komutanlardan bazılarının katıldığı bu görüntülerin bir kısmını yayınlıyoruz.

İŞTE VEDANO ASLANLARI




0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.