[ANADOLU HABER] FURKAN DERGİSİ 20. SAYI ÇIKTI




FURKAN MECLİSİ'NDEN

Sevgili Furkan okuyucuları, yürüyüşümüzün başlangıcından itibaren karşılıklı güvenin sıhhatinde en küçük bir bozulma alâmetinin görülmemesi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Yayınladığımız cildin kısa sürede tükenmesinden de anlıyoruz ki, bu sıhhatli diyalog uzun süre devam edecek inşallah…
Zaman zaman yazmak istediğimiz bazı meselelerin tehiri sözkonusu oluyor. Bundan maksat, münafık ve küfür taifesinin kokuyu alarak harekete geçmesini engellemektir. Rahvan yürüyüşümüzdeki mânâyı anlayanlar anlıyor. Bugüne kadar gelmemize vesile olan bu anlayış sebebiyle önümüzde duran bir sürü engeli aşacağımıza inanıyoruz.
"Duanız olmasaydı neye yarardınız" kelam-ı ilâhi'sinden mülhem söyleyebiliriz ki, dualarınızın bereketi bizlere ulaşıyor ve bunun devamını hasseten rica ediyoruz. Sanal âlemin naylon faaliyetlerinden uzak kalabildiğimiz nisbetle rahmeti celbedeceğimize inandığımızdan, heyecanın keyfiyet yüklü olanına talib olduğumuzu bilmenizi isteriz. Sükûnet yüklü heyecan fırtınalarının daha bir kontrol edilebilir ve ufukları daha net görmeye sebeb olması bakımından tercih edilir olması gerektiğine inanıyoruz ve; bu minvâldeki heyecanımızın okuyucularımızla birlikte artmasına gayret ediyoruz ki, Mevlâ'nın setrine muhatab olarak hızla yol almaya, bu yol alışta enerji kaybını asgariye indirmeye çalışıyoruz…
Bu sayımızda da çeşitli mevzularla karşınızdayız ve tenkidlerinizi bekliyoruz. Bilhassa Furkan'ın bir mekteb olduğunu ve çevrenizde bu mekteb faaliyetinin ciddi şekilde tatbikinin gerekliliğine inanarak bizlere yardımcı olmanızı rica ediyoruz. Para pul, şan şöhret, kısır heyecan derdinden azâde Furkan kadrosu, bu şuurda olan okuyucu kitlesiyle birlikte nice hedeflere göz dikmiş bulunmakta. Ve; bu niyetin izharı için hep birlikte icrada aranması gereken dua'ya yönelmekte kusur etmeme azminde olmalıdır.
Galib olan sadece ve sadece Âlemlerin Rabbi olan Allah'tır.

Sevgili Furkan okuyucuları, geride bıraktığımız Kasım ayı adeta Kudüs ayı oldu. Kâfir ve münafık taifesi 'Filistin sorunu'nu çözmek(!) için Ankara ve Amerika'nın Annapolis'inde bir araya gelirken, Kudüs'ü aslî hüviyetine kavuşturmak için mücadele edenler de İstanbul'da bir araya geldi. İstanbul'daki "Kudüs Buluşması"nı sizler için yayın kurulumuzdan Osman Akyıldız takip etti. Akyıldız'ın yaptığı röportajları ve izlenimlerini ilgiyle okuyacağınızı umuyoruz.
Gelecek sayıda buluşmak umuduyla, Allah'a emanet olunuz.



--

-----------------------------------------------------------------

"DOĞRU DÜŞÜNCE OLMADAN DOĞRU DÜŞÜNCE FAALİYETİ DE OLMAZ"
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.