T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Kendi önünüzden çekilin! Zormu?

²oo6 - ²oo7 @ Blog & Mail

Kendi önünüzden çekilin!” Bu dünyada kendinizi dar kalıplara sıkıştırıp hayatınızı bu şekilde sürdürmeyin gibi bir çok şeye açılımı olan bir söz bu aslında. Gerçektende böyle değil mi, kapatmıyoruz mu kendi yolumuzu? Hak etmediğimiz bir hayat sürerken zamanla kendimizi o hayata adapte etmek zorunda bırakarak yaşadığımız hayatın bu olduğu fikrinden vazgeçmek düşüncesi hiç aklımıza gelmiyor değil mi! Cesaretimiz mi yok, korkuyoruz mu hayatımızda bir çok şeyi değiştirmek isterken! Yada korktuğumuz için cesaret mi edemiyoruz? Ben inanıyorum ki ne zaman hayata duygusal pencereden değil de mantık penceresinden bakarız işte o zaman başarıya ulaşmak yönünde büyük bir adım atmış oluruz. Hayatımızda büyük bir değişiklik yapmak isteriz bazen! O değişikliği yapmak isterken de korkularımız çıkar karşımıza ve ilerlediğimiz yolda kendimizi bir adım geri çekeriz. Çekim kanunu gibidir bu. Hayatta hiçbir şey mücadele etmeden kazanılmaz. En kötü anımızda yani korkularımızdan, korktuğumuz anda ben ne yapıyorum diyerekten kendimizi geri çekmektense ben bunu başaracağım, başarmam gerek diyerek o korkuların üzerine gitmek sanırım en doğrusu. Hayata bakış acısı da çok önemlidir. Bir kova su düşünün!! O kovaya bir fil bakarsa ona bir bardak su gibi gelir, bir karınca bakarsa ona okyanus gibi gelir, bir balık bakarsa ona vatanı gibi gelir. Peki biz hayatta nasıl bir bakış acısına sahibiz bunu hiç düşündünüz mü? Biz neye bakmak istersek bize görünen o olacaktır. Görmek istediklerimizi korkularımıza bırakırsak ve vazgeçersek görmek istediklerimizden benimde yaşadığım hayattır kardeşim demekte ne kadar doğru olur onu da bilmiyorum işte ben. Son sözlerle bu sayfayı da kapayalım bugün. Yalan sözlü insanların dostu! çok, doğru sözlü insanlarında düşmanı çok olur. Önemli olan bizlerin doğru bildiklerimizden taviz vermememiz. Bırakın kim ne düşünürse düşünsün hakkımızda. Unutmayın ki Hz. İbrahim doğru sözlü olduğu için “Sen yalancısın” diyen bir toplulukta tek başına kalmıştı. Sonuçta Hz İbrahim’e yalancısın diyenler zaman içinde onun doğru sözlü olduğunu anlamışlardı. Bize de bu tür haksız ithamlarda bulunan elbette vardır ve gün gelir onlarda bilirler doğru sözlü olduğumuzu. Hayatınızda bazı kararlar alırken bedeli çok ağır kararlar almamanız dileğimle bir tek olan “O”na emanet olun efendim. Son Nefes e/Günlük

http://sahirzamanlar.blogcu.com


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..


Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.