Sömürünün Dini

Hasan Ahmet Evliyaoğlu

Emperyalist denen şeytan, Müslüman kanıyla beslenen yüzünü, İslam coğrafyalarında çeşitli şekillerde görülmektedir. Birçok bahanelerle kan akıtmaktalar. Asıl hedeflerini, hep gizler.

Gayeleri içlerinde, içselleştirilmiş bir kindir. Onların gayeleri asla basit bir düşüncenin ürünü değildir. Onlar, kutsal kitaplarının onlara verdiği görevin yapmanın kutsal duygularıyla kan ve gözyaşı dökmekteler. Her yolu mubah gördükleri, gerçekleştirecekleri bir idealleri vardır.

Muharref Tevrat'tan:
"Ve Allah'ın Rabb'ın san teslim edeceği bütün kavimleri bitireceksin, gözün onlara acımayacak. Ve onların ilahlarına kulluk etmeyeceksin. Çünkü o sana tuzak olacaktır."[Tensiye VII/16] devamında,

"Eğer kendi yüreğinde: bu milletler benden çokturlar, nasıl onların mülkünü alabilirim? Dersen, onlardan korkmayacaksın…"[Tensiye VII/17]

"Rab seni mutlaka mübarek kılacaktır. Çünkü Allah'ın Rab sana vaat etmiş olduğu gibi seni mübarek kılacaktır ve çok milletlere ödünç vereceksin, Fakat sen ödünç almayacaksın ve çok milletlere saltanat edeceksin, fakat onlar sana saltanat etmeyecekler"[Tensiye XV/5–6

Sömürünün anlamını bulduğu daha nice ayetler var. Okudukça muharref Tevrat'ı irkileceksiniz. Okudukça anlayacaksınız bu memlekette olup ta her anlatılmayanların gizliliklerinde ne dehlizler varmış. Baktıkça görürsünüz neden Pakistan'ı bombalı saldırıyla salladılar, Öldürülen hedef mi? Varmak istenilen hedefler mi, daha görünür duruyor.
Ağlayanların gözyaşları denizlerden bir damla değil.Çanakkale'de bize saldıranların içinde vardılar..Her zaman her yerde oldular.Azdılar ama etkileri hep büyük oldu.Muharref Tevrat'ın işaret ettiği siyon idealini yok sayarak kendinizi inkara devam ederseniz sonuçta hedefin ne olacağını yine Tevrat işaret ediyor.Sadece yok edileceksiniz..Bunun nasıl gerçekleştirileceğinin planları elbette yaygın zaman diliminde ifadesini bulacaktır.

Hâkimiyete giden yolda ticari tekelleşme ve sömürüde her şey mubah görülmüştür. Devletleri sömürmenin ve kalpazanlığı devletler bazında yapmanın yolları ve kılıfları "İMF" ve "Dünya Bankası" olarak ortaya çıkmış bir hedef araçlarıdır. Buna "Müslüman Türkiye"nin ve diğer Hıristiyan milletlerin alet edilmiş olmaları, sömürünün olmadı anlamına gelmez. Bilakis sömürüde çağ atlayan Siyonist amaçlarını gerçekleştirme de gelinen noktayı gözler önüne sermektedir.

Örtülü tehtidler, şantajlar, terörler, faili meçhul öldürmeler, yönlendirmeler, bilinen ifadeler ve gizli ifadeler arasında siyasetin asıl belkemiği olan masonik gizlilikler içerisinde devletler diyaloglarının geliştirilmesi, anlamları kaybeden gizli gerçekler bizi bir yerlere çekiyor, bizden habersiz gibi. Asıl habersiz olanlar biziz.

Çanakkale Savaşında, müttefik Hıristiyan güçlerle bize saldıran Yahudiler de vardı. Saldırılarının ortak noktası İslam'ın Merkezine son darbeyi vurmaktı. Düşmanlarımızı kıyıda alkışlarla karşılıyanlar, sevinç gösterileri yapanlar, düşman saldırılarından daha ağır gelmişti. Bugün saldırıyı alkışlayanlar, mutlu ve refah içindeler, ama savaşta ölenlerin çocukları hala parya muamelesine tabi tutulmaktalar.

Yahudi Siyonistler önce Hıristiyanları köleleştirdiler, sonra dünyayı. Dünya Kiliseler Birliği ve Yahudi Siyonizm'i dünyayı sarsacak güce sömürüyle ulaştı ve dünyayı da kötü bir sona sürüklüyorlar.



--
Korkaklıkta mahçup olmak,ilerlemekte şeref var.İnsan,korkaklık gösterek, kaderin cilvesinden yakasını kurtaramaz.

Web Sitemiz: http://www.gencmusalli.com
http://www.dersaadet.org
Blogumuz: http://gencmusalli.blogspot.com
http://dusunceufuklarinda.blogcu.com


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.