Ulusalcıların Paradoksal İçyüzleri

Ulusalcıların Paradoksal İçyüzleri

Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet payidarlığı hususunda, istikrar en önemli önceliktir. Ulu Önderimiz, bu hususu çok veciz bir şekilde değişik zamanlarda ifade etmiştir. Tarihimizde yer alan şanlı Türk Devletleri, bekamıza ait hassasiyetimizin en güzel örnekleridir. Türk Milletinin ebedi devlet ideali, adımızı tarihin şanlı sayfalarına, bugünlere ve yarınlarına perçinleyecek güçtedir.Batının ve özellikle ABD'nin içerideki işbirlikçileri olan ulusalcılar, ülke istikrarını bozmak amacıyla var güçleriyle çalışmaktadırlar. Paradoksal bir şekilde, kirli emellerini ve planlı bölücülük eylemlerini "Bölünüyoruz", "Vatan elden gidiyor" ve "Vatan, Millet, Sakarya" naralarıyla geçekleştirmek istemektedirler. Bu durum, gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirmeyi planladıkları kanlı, sinsi ve provokatif eylemlerden açıkça anlaşılmıştır. Hakiki Vatan Evlatları, ülkenin istikrarı konusunda azami gayret göstermeli ve bu konuda asla tavizkâr davranmamalıdır.Ülkemizde istikrarın bozulması için kanlı eylemler gerçekleştiren ve milletimizin enerjisini birbirimize karşı düşmanlıklar yaratarak sinsi bölme planlarını gerçekleştirmeye çalışan ulusalcılar, kendilerini ve asıl maksatlarını gizlemek için takiyye metodunu seçmişlerdir. Bu hainler, özellikle milletimiz için kutsal olan ve genlerimize işlemiş değerlerin, ideallerin ve törelerin arkasına sığınarak, yasadışı faaliyetlerine devam etmektedirler.İstikrarı bozma girişimleri, kamuflajlandığı için sezilmelerini güçleştirse de, gözlerden kaçmayacak şekilde kendilerini ele verecek davranışlara girmektedirler. Çünkü içten yapılmayan davranış ve eylemler sunidir ve fark edilmektedir.Yıllardır ABD'nin ve Batının bağımlısı olanlar, her şeyi ile Batıya benzemeye çalışanlar, bu kişilik kayması olan benzemeyi marifet olarak değerlendirenler, hatta buna karşı duruş gerçekleştirenleri faşist ve ırkçı olarak karalayanlar, bugün ülküdaşlarımızı dahi şaşırtacak şekilde, sözde ABD ve Batı karşıtlığı yapmaktadırlar. İnsan yedisinde ne ise, yetmişinde de odur. ABD, yıllardır parçalayamadığı ve kullanamadığı bu ülkeyi, ulusalcılık oyunu ile bölmeye kalkışmıştır ve içimizdeki Batı hayranı uzantılarını kullanmaktadır. Ayrıca, ulusalcıların bir kısmı, hala ülkemizi komünist ülkelerin bağımlısı yapmaya çalışmaktadırlar. Ulu Önderimizin kapıdan kovduğu komünistler, bugün ülke içindeki uzantılar aracılığıyla sözüm ona ülkemize sosyalizm hayali vaat etmektedirler. Bu arada Atatürkçü gözükerek kazandıkları primi, bölücülerle el sıkışarak ve röportajlar yaparak harcamaktadırlar. Bu hainlerin düne kadar Türk Milletine ne kadar faydaları olmuşsa, bugün de, yarın da, daha fazla fayda sağlayamayacakları açıktır.Avrupa ve ABD'nin kürtlere duyduğu yakınlık, nasıl temelde Türk düşmanlığından kaynaklanıyorsa; ulusalcıların birbirlerine duydukları dostluk ve yakınlık, temelde Ulu Önder Atatürk'e, Bayrağımıza, Milletimize, Başbuğumuza, Liderimize ve Ülkümüze duydukları düşmanlıklarından kaynaklanmaktadır.

--
-------------------------------------------------------
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.
-------------------------------------------------------
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.