Ulusalcılık Oyunu

Ulusalcılık Oyunu Türkiye'de son günlerde yaşanan ve bütünlüğümüzü tehdit eden gelişmeler karşısında bizler, sadece 'derinden derine' düşünmekle yetinmemeli, bu süreci engellemek için gerekenleri yapmalıyız.Bu sitede, düşünen her beyinin eyleme geçmesi ve elindeki bilgileri paylaşması sağlanacaktır. Ülkemizi bölünmeye götürecek derin planların açıklığa kavuşturulma zamanı gelmiştir.Vatanımızı bölmek için kullanılan en menhus oyun, ötekileştirme vurgusu yaparak, halkımızı birbirine karşı düşmanlığa iten ulusalcılıktır.ABD'nin güdümünde olan ulusalcılar, milliyetçilik duygularımızı sürekli körükleyerek bizleri Türk-Kürt çatışmasının içerisine çekmek istiyorlar. 1980 öncesinde sokakta sağ-sol çatışmasını körükleyen bu çevreler, şimdi de yeniden sokaklarda bir anarşi ortamı oluşturmak istiyorlar.Hegemonyalarını devam ettirmek için, kendi kişisel / grupsal çıkarlarını toplumun / milletin çıkarıymış gibi göstererek yola çıkan ve kendilerine 'ulusalcı' adını veren bu hareket ile yeni bir izm oluşturma gayretine girilmiştir. Ulusalcılık; ne Kemalizm'dir, ne Atatürkçülüktür, ne de Milliyetçiliktir. Çünkü 'ülkenin bölünmesi için' yola çıkarılan ulusalcılar, bugüne kadar Atatürkçülüğün ve milliyetçiliğin modasının geçtiğini savunmuşlardır. Ulusalcılık milliyetçiliğin değil, milliciliğin karşılığıdır. Böyle bir kavramsallaştırmanın temelinde ise insanımızda kafa karışıklığı oluşturmak yatmaktadır.İplerinin kontrolü dışarıdan yapılan ulusalcı hareket, emperyalist devletlerin yanı başımızdaki toprak kavgalarını unutturarak kendi içimizde bölücü operasyonlara girişirken, insanımızın en kutsal duygularından yararlanmakta ve bu duyguları sömürerek beslenmektedir.Hemen her gelişim döneminde, farklı adlarla aynı kirli amacı güden oyunlar oynanmıştır. Bugün ülkemizi bölme sürecine sokmaya çalışan küresel çete, şimdiye kadar, ülkeyi üçüncü dünya ülkelerinden daha kötü duruma sokmuş, devleti hantallaştırmış, insanımızı köleleştirmiş, sınıflar arasındaki uçurumu büyütmüş, kitleleri fakirleştirmiş ve özellikle ordumuzu giyim kuşamından yönetsel yaklaşımlarına, imzaladığı anlaşmalardan silah ve mühimmatına kadar, emperyalist güçlerin lideri Amerika'ya bağımlı hale getirmeye çalışmıştır.Yıllarca Türk insanı fişlenmiş, hor görülmüş, zorbalığa alıştırılmış ve "bizden adam olmaz", "Türk işi", "Burası Türkiye" gibi söylemlerle aşağılık psikolojisine itilmiştir. 1960,1971, 1980 ve 1997 yıllarında darbeler ve derin oyunlarla ağır travmalar yaşatılmıştır. Bugün ise aynı emperyalist güçler ve içerdeki burjuva uşakları, Osmanlıyı parçaladığı gibi ırkçı duyguları sömürerek yoluna devam etmek istemektedir. Doğumuzda bir Kürt devletini kurma girişiminde oynanan oyunun adı, ulusalcılıktır.

--
-------------------------------------------------------
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.
-------------------------------------------------------

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.