Yalnız bırakılan Filistin boyun eğiyor!

islam Ümmeti uyuyor mu ?

Yalnız bırakılan Filistin boyun eğiyor!
Filistin'de yaşayanlar baskılar sonucu, Filistinli kimliğini terkederek İsrail vatandaşı olmaya zorlanıyor. İslam dünyasının kulak tıkadığı Filistin değişimin eşiğindeİsrail, yıllardır Filistin'de uyguladığı baskı ve yıldırma politikasının meyvelerini yavaş yavaş almaya başladı. İsrail, hayatlarının her aşamasına hakim olmaya çalıştığı Filistinlilerin ellerindeki son umudu yani kimlikleri de almaya başladı. Bunu açık açık yapmıyor ancak hayatını yaşayamaz hale getirdiği Filistinli bireyler artık dayanamıyor ve tek çareyi bir İsrail vatandaşlığında buluyor.McClatchy Gazetesi'den Dion Nissenbaum gazetedeki köşesinde kaleme aldığı konu hakkında geniş bir bilgi veriyor.Nissenbaum'un anlattığına göre Filistinlilere yapılan baskı, işkence ve yıldırma politikaları artık meyvelerini veriyor. Öyle ki şimdiye kadar binlerce Filistinli, kendi kimliğini terk etmiş bile. Nissenbaum'a konuşan bir Filisitinli ""İşim ve hayatım İsrail sınırları içinde devam ediyor. Arap ve Filistinli olmaktan gurur duyuyorum, fakat pratik sebeplerden dolayı Filistinli devletinin bir parçası olamıyorum." diyor.BASKILAR DEVAM EDİYORSon olarak, Gazze'ye yönelik olarak düzenlediği saldırılar ve ardından uzun zamandır uygulanan ekonomik ambargolar hayatı dayanılmaz hale getirdi. Filistin'den gelen son bilgilerde, Gazzelilerin artık dayanacak güçleri kalmadığı ve Mısır sınırındaki duvarları delerek kenti terk ettikleri yönünde.Sınırda büyük gedik açıldı ve bu sabah yüzlerce Filistinli Mısır'a geçmek için gediklere hücum etti ..

haber 5

1 yorum:

  1. yaziklar olsun tum islam dunyasina ve butun dunyaya
    bu kadar zulmu gormemezlikten gelmek buyuk bir insanlik ayibidir insan haklari nerede sadece insan haklari dini batillarami gecerli insa cani bu kadarmi degersizdir
    bu zalimlikleri yapan kisiler ahirette allaha ne cevap vereceklerdir insanlari vicdan sahibi olmaya davet ediyorum

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.