BAYKAL'I HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ! BAYKAL’A TÜRBAN ÇOK YAKIŞMIŞ!

Haftalık yayın yapan Gerçek Hayat Dergisi bu haftaki sayısında, "Devlete türban giydiremezsiniz" diyen Baykal'a türban giydirdi. Cuma günleri bayiye çıkan dergi, kapak dosyasında İslami kesime yönelik ciddi eleştiriler getiriyor.

Son günlerde yaptığı kapak dosyalarıyla dikkat çeken Gerçek Hayat Dergisi bu hafta yine ilginç bir kapak dosyasıyla okuyucunun karşısına çıkıyor. Dergi bu haftaki kapak dosyasında "Devlete türban giydiremezsiniz" diyen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a başörtüsü taktı. "Laikler Korkmayın Hepimiz Aynıyız" başlıklı kapak dosyasında İslami kesime yönelik ağır özeleştirilerde bulunan bulunan Dergi, kapak fotoğrafında CHP Lideri Deniz Baykal'ın başörtülü fotoğrafına yer verdi.

'SIKMABAŞ' BAYKAL…
Dergi'nin kapak dosyasında kullandığı fotoğrafta Deniz Baykal gözlüklü ve gülüyor. CHP Lideri'ne takılan başörtüsü ise laik, ulusalcı kesimlerin 'sıkmabaş' diye tabir ettiği türden. Başörtünün altında ise siyah bone bulunuyor. Fotoğrafta kot ceket ve bir de kol çantası dikkat çekiyor.

SADECE FOTOĞRAFLA GÖNDERME YAPILIYOR
İslami kesime yönelik bir özeleştiri niteliği taşıyan haberde Baykal'a sadece fotoğraflı göndermede bulunuluyor. Haberin içeriğinde, başörtülü genç kızların farklı kreasyonlarla 'çılgın' tesettür biçimleri denediğine değiniliyor. İç sayfada "Laikler korkmayın hepimiz yozlaştık!" başlığını kullanan Gerçek Hayat, dosya haberinde İslami kesime yönelik ciddi eleştiriler getiriyor.

BAYKAL "DEVLETE TÜRBAN GİYDİREMEZSİNİZ" DEMİŞTİ
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal partisinin son grup toplantısında, başörtüsü düzenlemesinden dolayı AK Parti'yi sert bir üslupla eleştirmişti. İnsanların inançlarından dolayı başörtüsü takmasına karşı olmadıklarını ifade eden Baykal, "Başörtü yerli, Anadolu… Türban ithaldir, yabancı bir üniformadır. İsteyen istediğini giyer ama devlete türban giydiremezsiniz." demişti.

KAPAKLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR
Haftalık olarak yayın yapan Gerçek Hayat Dergisi son günlerde yaptığı kapak dosyalarıyla dikkat çekiyor. Başörtüsü tartışmalarının yaşandığı bir dönemde, derginin iki hafta önce yayınlanan sayısında "Artık geri dönüşü yok" başlıklı kapağı uluslar arası ajanslar tarafından dünyaya servis edilen Türkiye fotoğrafları arasında yer aldı.

FACEBOOK'TA GRUP BİLE AÇILDI

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta da Baykal'ın türbanlı resmine hayran olanlar grup kurdular bile. Grubun adı: 'BAYKAL'A TÜRBAN ÇOK YAKIŞMIŞ'

Baykal'ın türbanlı halini görmek için tıkla

http://www.8sutun.com/node/53989

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.