DTP LİLER CUDİ DAĞINDA KAMP KURDU

DTP sınırdaki çadırlı eyleme başladı
DTP sınırdaki çadırlı eyleme başladı

DTP'li bir grup, terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonlara karşı olduklarını göstermek için Kasrik bölgesinde Cudi Dağı eteklerine çadırlarını kurdu.

Öğle saatlerinde Kasrik bölgesindeki Cudi Dağı eteğinde yetkililerle birlikte gelen DTP'li heyet, yer belirledi. Yer belirleme esnasında yetkiler de herhangi bir olumsuzluğa mahal verilmemesi için DTP'li heyetle birlikte çadır kurulacak bölgeye giderek incelemelerde bulundu.
DTP Şırnak Milletvekili Sevahir Bayındır, "Biz burada çadır kurarak operasyonların durması için sesimizi duyurmaya çalışacağız." dedi. Gazetecileri izin aldınız mı sorusuna "Bu bizim demokratik bir hakkımızdır" cevabını verdi.
DTP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan ise "Misafirlerimizi en iyi şekilde karşılayarak herhangi bir taşkınlığa ve olumsuzluğa mahal vermeyerek demokratik çağrımızı seslendireceğiz." şeklinde konuştu.
Güvenlik güçleri, DTP'lilerin çadır kurduğu bölgede olumsuz olayların yaşanmaması için güvenlik önlemlerini arttırdı.

CHA

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.