Haniyye'den Türkiye Halkına Mektup


Anti-emperyalist Şuur Ulu Hakan'la birlikte bu topraklarda tesis edilmiştir. Ulu Hakan'ı merkeze almayan hiçbir hareket bu coğrafyada
kurtuluştan bahsedemez. Bağımmsızlıktan ,vatandan, devletten ve milletten bahsedemez..........


ABDÜLHAMİD HAN I ARAYAN SADECE FİLİSTİN DEĞİL BUGÜN BÜTÜN ÜMMETTİR ONU RAHMET İLE ANIYORUZ.



İşte Filistin Başbakanı İsmail Haniye'nin Türkiye kamuoyuna mektubundan bölümler:


Bismillahirrahmanirrahim.
Allaha hamd ve Rasulüne, aline ve ashabına salat ve selam olsun.

Gazze Topraklarından, Mübarek Filistin Diyarından, Kuds-ü Şerif'ten kardeş Türkiye halkına şahsım, Hükümetim ve halkım adına en içten selamlarımı iletirim.

Burada şuna işaret etmek isterim ki, Kudüs ve Filistin'i vatan edinmek üzere buraya gelen Yahudilerin kargaşalar çıkarmaya başladıklarında, Abdulhamid Han, bu Yahudi cemaatlerinin Filistin ve Kudüs'ü işgal etmek için ne denli bir tehlike oluşturduklarını fark etmiş ve o meşhur sözünü söylemiştir: "Filistin'in Osmanlı'dan kopmasını görmektense vücudumdan bir parçanın koparılmasını tercih ederim."

Abdulhamit Han Kudüs ve Filistin'in idaresini direk kendisine bağlamış ve bizzat kendisi bölgenin idari işlerini üslenmiştir.

Türkiye halkı bu tavrını halen devam ettirmektedir. Bu misyon dinimiz olan İslam'ın da mesajı olan Filistin'i ve Kudüs'ü sevme misyonudur. Bu mesaj Rasulullah (s.a.v)'in miraç diyarı ile bağlantıyı devam ettirme misyonudur.

Bu gün bu nesil tam manasıyla görevinin şuurundadır ve Filistin topraklarında cereyan eden olayları yakından takip etmektedir. Çünkü İslami duyarlılıklara sahip bu nesil Filistin'de olup bitenleri İslami bir perspektifle değerlendirebilmektedir.

Kardeş Türk halkına ve onun saygıdeğer yöneticilerine hitap ettiğim bu sözlerimde, yüce duruşlarından ve siyasetiyle, medyasıyla, halkıyla, malıyla, hayır ve hasenatıyla büyük gayretlerinden dolayı, Filistin halkının takdir ve teşekkürlerini bütün Türkiye halkına iletmeyi bir borç bilirim.

Türk halkına şunu da söylemek isterim: Filistin halkına karşı yürütülen savaş pek şiddetli, tehditler büyük olup halen Gazze'de devam eden ambargo halkımızı perişan etmiştir. Batı Şeria ise gaddarlık ve zulüm siyasetine devam etmektedir.

Bizler Allah'tan sonra sizin yardımınıza muhtacız. Üzerimizdeki ambargo kalkana kadar ve Filistin hürriyetine kavuşuncaya kadar, sizin yardımlarınıza, sizin duruşunuzun devam etmesine, faaliyetlerinizin aralıksız sürmesine, halk olarak, siyaset ve medya olarak çalışmalarınızın devam etmesine ihtiyacımız var. Ta ki Filistin halkı hürriyetine kavuşsun, başkenti Peygamberler diyarı, ilk kıblegahımız ve üçüncü haremimiz olan Kudüs olan devletimiz kurulsun.

Yine Kudüs'e yardım için gerçekleştirilen, Ümmet-i Muhammed'in liderlerinden, kanaat sahiplerinden binlerce kişinin katıldığı Kudüs Buluşmasına ev sahipliği yaptığınız için takdir ve teşekkürlerimi iletmeyi bir borç bilirim.

Bütün bunlar göstermektedir ki Türkiye Filistin için en stratejik öneme haiz bir ülkedir.

Rabbim bütün bu yaptıklarınızdan dolayı sizlerden razı olsun, çalışmalarınızı ve gayretlerinizi mübarek eylesin.

İdaresiyle, meclisiyle, halkıyla bütün Türkiye'ye şu kararlılığımızı da iletmek isteriz ki, bizler bütün gücümüzle, bütün gayretimizle haklarımıza sahip çıkmada, ülkemizin birlik ve beraberliğini korumada asla taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz.

Teşekkür ederim. Kardeş ülkemiz Türkiye'nin Cumhurbaşkanına, başbakanına, bakanlarına, milletvekillerine, organizasyon temsilcilerine, parti başkanlarına ve bütün halkına teşekkürlerimi sunarım.

Allah'ın selamı, Rahmeti ve Bereketi üzerinize olsun.



--

-----------------------------------------------------------------

"DOĞRU DÜŞÜNCE OLMADAN DOĞRU DÜŞÜNCE FAALİYETİ DE OLMAZ"


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.