ÇEÇENİSTANDA 3 DİRENİŞÇİ ŞEHİT OLDU !



Caharkale'den aldığımız bilgilere göre,Dün akşam saatlerinde Çeçenistan'ın başkenti Caharkale'de mücahidlerin ve işgalcilerin arasında çıkan çatışmalarda biri kadın 3 mücahid şehit oldu...




Caharkale'de aldığımız bilgilere göre, her gün rus işgalcilere ve işbirlikçi hainlere yönelik mücahidlerin saldırıları devam etmektedir. Kış aylarında zor şartlarda maddi sıkıntılara rağmen, önce Allah'ın sonra zülüm altındaki çeçen halkın desteği ile mücahidler özgürlük için verilen mücadeleyi devam ettiriyorlar. Bu şanlı mücadelesinde bedel ödemek zorunda kalınıyor.
Image
Çeçen toprağı son 14 senedir şehid kanıyla beslenmektedir. Özgürlüğün bedeli çeçenler arasındaki en yiğit insanların kanıyla ödenmektedir. Allah için şehid vermeye devam eden çeçen halkı bir gün elbet bunun meyvesini görecektir inşaallah. Allah her şeyi gören ve işitendir. İştte o yiğit mücahidlerden ,Amir Müslim ve biri kadın olmak üzere 3 mücahid Rus işgalcilerele ve işbirlikçi hainlerle girdiği çatışmalarda dün şehid oldular. 4 kardeşimizin bulunduğu binaya zırhlı araçlarla ve yüzlerce özel timci ile saldıran işgalciler mücahidleri ne kadar ciddiye aldıklarını göstermekteler. Allah şehid olan kardeşlerimizi firdevs cennetinde misafir etsin diyoruz. Çeçenlerde yiğitler bitmez. Allah için kardeşlerimize dua edelim.


Kaynak: http://cecenkafkas.com/tr/

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.