T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Gıyabi cenaze namazı kılındı...Teşekkür...

genç düşünürler akademi 1 mail grubundan gelen davet maili ile gıyabi cenaze namazına ve protestoya katılan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun...
~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~
Fatih Camii'nde İsrail Protesto Edildi
Fatih camiinde toplanan binlerce kardeşimiz israil'in Gazze'de gerçekleştirdiği saldırıları protesto etti. Grup adına basın açıklaması yapan Fesih Kaya İsrail'in uyguladığı insanlık dışı saldırıların bir an önce son bulması gerektiğini söyledi. Tüm İslam ülkelerinin Filistin konusunda sessizliğini koruduğu ve bunun Siyonist İsrail rejimine cesaret verdiğini kaydeden Fesih Kaya, İslam ülkelerinin ve özellikle Türkiye'nin İsrail ile olan tüm ilişkilerini ve anlaşmalarını askıya alması gerektiğini söyledi. Çok kalabalık bir topluluğun katılımıyla gerçekleşen protesto gösterisi, daha sonra Necmeddin Kızıl hoca'nın kıldırdığı gıyabi cenaze namazının ardından kalabalık İsrail bayrağı yakarak "Kahrolsun İsrail", "İşbirlikçi İktidar İstemiyoruz", "Hamasa Selam Direnişe Devam", "Filistine Gazzeye Direnişe Bin Selam" gibi sloganlar attılar. Sık sık tekbir getiren grup protesto gösterisinin ardından olaysız bir şekilde dağıldı.













--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu maili Genç Düşünürler Akademi 1 Mail Grubuna üye olduğunuz için aldınız. Mail Grubu Web sitesini aşağıdaki adresten ziyaret edebilirsiniz.
http://groups.google.com.tr/group/gencdusunur

Genç Düşünürler Akademi 1 Mail Grubu yönetimi ile iletişim adresi: actiontime1@hotmail.com
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.