Kutsal Diktanın Göçüşü - (+7) Ulusalcılar için tavsiye edilmez

Kutsal Diktanın Göçüşü 02/03/2008 - 13
Emine FİKRİYE




Cumhuriyet, laiklik, Kemalizm, sadece kullandıkları birer araç. Hiçbir şeyi makamlarından çok sevmiyorlar. Çıkarları zedelenmedikçe her türlü rejime açıklar.Darbe, faşizm kominizm, sosyalizm, hatta ismi konulmamış henüz bilinmeyen kendi kafalarında şekillendirdikleri bir kavram daha da iyi olur. Rektörlerin kutsal sayıldıkları bir rejim. Onların kararların üstünde karar, makamlarının üstünde makam olmayacak. Hatta hiç makam olmayacak. Onlar bütün makamları temsil edecekler. Herkes onlara tapınacak. Ortaçağ engizisyon mahkemelerinin yaptığı işi yapacaklar.Korkuyu kullanarak bilimi durduracak, aklı yok sayacaklar. Özgürlük sadece kendilerine ait olacak. Uzun ve korkutucu cübbelerinin eteklerini savurarak yürüdükleri zaman, halkın korkudan içi titreyecek. Dehşetle sağa sola kaçışacaklar. Ve rektörler kendilerinden aşağı bu yaratıklara bakarak birbirlerine hazla gülümseyecekler. Halk da neymiş sırf luzumsuzluk. Yediklerine içtiklerine yazık! Daha kime oy vereceklerini bilmiyorlar. Rektörlere kutsanmışlığını ve onların dokunulmazlığını bile kavrayamıyorlar. Düşük akıllılar! Kendi hizmetlerini görecek kadar teba yeter Rektörlere. Hem nüfus azalır. Ekonomik büyümeye gerek kalmaz. AB' ye girmek gibi bir büyük felaket de ortadan kalkar. Bunca sene işletmedikleri kafaları artık nasıl çalıştıracaklar. Kendi bildikleri kendilerine de halka da yeter. Fazla bilgi soru getirir o da sorun getirir. Kendilerinden olmayanı öldürmek serbest. Düşünen beyinlerin yolda başlarına işler gelir. "Yolda elektirik kesilir, kaza olur, neler olur. Olmadı "iyi sıhhatte olsunlar devreye girer." Hukuktan korkmaya da gerek yok. Çünkü onlar hukuku da temsil ediyor olacaklar. Hatta böyle kutsal bir ittifak için öldürenlere, birer makam ödül de verilebilir. Yaşanan bunca görkemden ve henüz gerçekleşmemiş bunca hayalden sonra... Şimdi herşey bitiyor!... Şaşkınlar. Nasıl yıkılmaya başladıklarını kavrayamıyorlar. O kadar güçlüyken! Yok olma noktasına düştüler? Nasıl tahammül göstersin buna rektör egoları. Fırtınalı bir okyanus gibi gürlüyorlar. Dalgalarıyla tehdit ediyorlar. Boşuna... Sular durulur Hep durulmuştur Koca dünya bunlardan çok daha tehlikelilerini bertaraf etmiştir... Bu kadar büyük bir sistemin sessizce göçmesi mümkün değil.bu kadar gürültü çıkması normaldir. Yaşam damarları kopuyor. Bu kulak ve ruh tırmalayan insan ötesi çığlıklara, tahammül göstereceğiz. Güç kaybının ve yok oluş endişesinin, derin Istırap çığlıklarıdır bunlar...


--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
-------------------------------------------------------------------------
İster Mermi Kullansın, İster Oy Pusulası,
İnsan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı...
-------------------------------------------------------------------------

MALCOLM X'İN AZİZ HATIRASINA (Son Günleri/Suikast):
http://www.youtube.com/watch?v=Vf8_oZf7nRo#GU5U2spHI_4
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.