T a r a f s ı z D e ğ i l i z

ULUSAL İHANET Kamufle Teorisi ; Sabetaylar ve Ulusalcıların Genetik Şifresi-10

Kamufle Teorisi ; Sabetaylar ve Ulusalcıların Genetik Şifresi

Ulusalcılık Oyunu

13-Aralarından birisi deşifre olduğunda birden iyilik meleği kesilirler ve deşifre olan azınlık bürokratın aslında Türk Milletine ne kadar çok sadık olduğunu ispat etmeye çalışırlar.

Tezlerini güçlü kılmak için, tarihimizde belli makamlara yükselmiş azınlıkların varlığını delil olarak gösterirler. Ancak Osmanlı Devleti'ni yıkan azınlık faaliyetlerinden ve emperyalist devletlerle anlaşan azınlık bürokratlardan hiç bahsetmezler. Savundukları sabetaist azınlıkların Türk Milletine bu kadar sadık (?!) olmalarına rağmen, niçin ülkeyi karıştırdığı, emperyalistlerden icazet dilendiği ve darbeyle yönetimi ele geçirmek istediği hakkında açıklama yapmazlar.

14-Azınlık olarak konumlarını güçlendirmek için her fırsatta Türk Milletinin bir ırk olmadığını iddia ederler.

Anadolu topraklarında yaşayan Türk Milletinin farklı ırkların karışmasından meydana gelmiş ve soy birliği olmayan karışık bir halk olduğunu savunurlar. Örneğin, tarihimizi anlatırken, Ortaasya'dan bahsetmek yerine Hititlerden bahsetmeyi tercih eder, ajan-Maocu parti liderinin yaptığı gibi Türk Milletinin ırk olmadığını seslendirirler.

15-Devletin en kritik makamlarına çöreklenen ve en hayati birimlerinin başına geçen bu kamufleliler, kirli emelleri uğruna gerçekleştirdikleri faaliyetlerde, rütbelerini, makamlarını ve birimlerini kullanarak yasadışı faaliyetlerine "Derin Devlet" süsü verirler.son

http://hedefturan.azbuz.com/readArticle.jsp?objectID=5000000000461106

--
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.

http://dava-vatan.blogspot.com/
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.