Dünya Sİyonist Çetlerinin Ağızları Yamuluyor!...

Hasan Ahmet Evliyaoğlu

10 Nisan'da M.Ali Brand'ın sunduğu programda,kıvrılan ve kırıan kelimelerin ağızlarda yayvanca yayılışlarını gördüm.Zorlanan yorumlarda bulunan ulusalcı şargona uygun ecnebi gazeteciler, Türkçe konuşuyorlardı.
Yabancı gazetecilerinde ağızlarında yorumlar o kadar yamuluyordu ki,dedim kendimce:"Menfaatleri zedelenen siyonist çetlerin AKP'den intikamı bu!Evet,şargon AKP'yi bitirme üzerine kurulu. Birileri, AKP'yi bitirmek için düğmeye bastı.
Ne gariptir ki içimizde de, gazeteci masonlar var, hizmetinde Yüce(!) Milletin..
İhanetler Anadolu insanına...Anadolu insanına ceza kesme işi, Osmanlının sonunu hazırlayanlarca süregelen bir krizler ve darbelerle, psikolojik harekatla yön vermelerle devam ediyor...
Türkiye, Kurtulan bir milletten, devleti kurtulan bir millete köprüler oluşturuldu. Kurulan devleti, yıkılan devletin yıkıcılarınca baştan ele aldı ve bu yeni devleti asla Müslüman Türklere teslim etmediler. Devlete sahip olmak bu milletin hevesi olarak kaldı.Öyle de kalmalıydı.Heveslerini kursaklarına düğümlemek gerekirdi...
Halk iktidar olduklarını sandıkları yerde,krizler geldi, terör geldi, darbeler geldi..
Her gele'nler halkımızdan aldı gitti. Her gele'nlerden bazıları, halka her gele'lik yaptılar.Yakıtını tükettiler,milletin sinirlerini boşalttılar. Sevgileri fuhuşpazarına sürdüler,aileleri dinamitlediler,saygıyı kurşuna dizdiler...
Halkı ne sevdiler, ne de sevenleri sevdiler...Halkı sağacak gelir kapısı sandılar...Herşeyinden faydalanacakları, sürü haline getirmek için neler yaptılar,yapıyorlar ve de yapacaklar, zaten yapıyorlar da. Düşünemez ve aklını kullanamaz mankurtlar yapmayı, sistemlerine köle yapmayı istediler.. Bunun için herşeyi mübah sayıp,psikolojik savaş verdiler halka karşı... Halkı ancak böyle yönetip, sömürebilirdiler..
Şunu görüyorum ki; kapatma davası, uluslararası pazarlığın bir parçasıdır. Psiklojik Haçlı saldırılarının da bir parçasıdır. Ülkemizi ekonomik sıçrayışına bozulmanın, istikrarsızlaştırma işlevselselliği katmadır. Gelişen ve müreffeh bir ülke olarak Türkiye, İsrail'in gizli hedeflerine hizmet etmiyor.Ülke ne zaman bir sıçrama yapmışta rahat bırakılmıştır ki... "Hasta Adam" Osmanlı'nın çocukları dirilmemelidir.
Güney doğu'da devletin Pkk yandaşı parti karşısında ki tek dik duruşu olan AKP'nin kapatılaması, bu devletin çıkarlarına hizmet etmeyecektir. Bu PKK'nın işine ve Pkk'yı besleyenlerin amaçlarına hizmet etmektedir. Ülkeyi bölme amacına hizmet edecektir.
Chp'nin yargıyla birlikte yaptığı muhalefet, bizde ki demokrasinin karnesini gösteriyor.Ana muhalefet=CHP+Anayasa Mahkemesi. Halkımız ve demokrasimiz adına üzücüdür.İktidara karşı halka,projeler sunamayanlar bitişlerine,eriyişlerine kaşı mahkemeden medet ummaktalar...bu acıklı trajediyi seyrediyoruz maalesef...RP ile ilgili son açıklaması da, bunun son itiraf örneğidir..
Chp lideri ve partisinin demokrasi sicili zayıftır, hatta demokratik bir yapısı yoktur.Yaptıkları yanlışları zaman zaman itirafları da, bulunduğu konumu ve bağlantılarını işaretliyor..
Artık kakmak ve dirilmek zamanıdır. İki yanlıştan bir doğru çıkaramazsınız. Bölmek ve yönetmek emperyalist siyonist çıkarlarla örtüşüyor. İsrail, bunu Amerika nezaretiyle ve Türkiye sessizliğinde Irak'ı parçalayarak göstermiştir. Bunu bütün bir bölgeye yayma projesine de BOP diyorlar. Küçük kukla devletlerle, büyük İsrail devletine giden yolda, ülkemizde olanların direkt bağlantıları vardır. Bunların ortaya koyulması icap eder. Bütün ihanetleri ortaya koymak ve halkı bilinçlendirmek gerekecektir.
Halka karşı oynanan bu oyunlara son vermek için, zinde bir beyinle halkın dirilişine ihtiyaç var. Düşünsel devrime ihtiyaç var. Manipule olmayan bir ortak akla ihtiyaç var. Sloganlaşan söylemler devletin çağdaş dünyada ki yerini küçültmekte, ilerici aklı dumura uğratmaktadır.
Savunduğumuz değerler Siyonizme hizmet etmektedir, desem belki de kınarsınız. Siyonizme karşı olan fikirlerin boğulması,siyasi düşüncelerin üzerine gidilmesi,faiili meçhul cinayetlerin tezgahtarları ve fikir babaları hizmetkarları yine bunlardır. (A.Almaz.P.Batu'nun - "Yahudilik Tarihi" - shf:188'e bak.)
Siyasi bedeller ödetilir.Siyonist emeleler senin varlığını sömürmek için kriz çıkarır. Sömürtmezseniz, siyasi mevta olursunuz.Refah'ı mevta edenler, bugün AKP'yi de mevta etmek istiyorlar.
Siyonizm, gizli pazarlığını bitirip çıkar sağlarsa ki, yeterince krizden çıkar sağlamıştır, Akp'ye yaşama şansı verebilir.Bu davanın hukuki olmayıp,siyasi oluşu da bunun işaretidir.
Ülke sevme edebiyatıyla ülke sevilmiş olmuyor.Samimi niyetlerimiz bizi kölelik düşüncelerin yönetiminden çıkarmıyor.
Akp kapatılırsa,asıl siyonist çıkarların karşısında olan Hoca'nın partisi güçlenir.Akp'yi destekleme veya desteklememe kararı arasına sıkışan yargı değil, bence siyonizmdir.Yargı siyasi kararını zaten verir.İstenileni hep verdi zaten.Hiç şaşırtmadı.Yine halkın beklentisi kapatması yönünde...Adil bir karar değil, siyasi bir kara vereceğini ve bunu da bu yönde vereceğini halk kanıksamış olarak beklemektedir.Adam yerine konulmadığının bilincinde olarak
Sanmayalım dünyayı biz yönetiyoruz,ülkemizi de..Bizi, beynimizi yönetenlerhalkı mahvedenler kazanıyorlar,onlar inanın hiç kaybetmiyorlar..Kaybetmek onların lüğatında yok,zait bir kelime..

Onlar hep kazanacaktır, sen hep uyudukça...

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.