T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Tekbir Giyime başlatılan linç kampanyası !.

İslam düşmanları sadece Tekbir değil tüm ticari hayatta Müslümanların bir yere gelmesini asla çekemezler.Onlara göre Müslümanlar hiçbir işe yaramayan, beş para etmez adamlardır.Fakat üniversitelerden, iş hayatına Müslümanların bu saplantıyı bozması , bu adamları çok rahatsız eder. Son günlerde Tekbire karşı başlatılmış bir linç kampanyası var.Adamı mahkemeye verdiler, neymiş ? dini bir terimi marka olarak kullanıyormuş.Ya çok sayın mister ÇAĞDAŞ bey, siz bu isime aldanıp bir kere karınızın kızınızın başını kıçını açmak pardon örtmek için Tekbir giyimden elbise mi aldınız ?. Kandırıldınız da adamın bu adı kullanmasına engel oluyorsunuz. Marka olarak bu ad kullanılmış olabilir.Bunu yanlış buluyorsan bu markadan alma kardeşim.Kaldı ki siz zaten almıyorsunuz.Siz alsanız alsanız Zeki Trikodan eşinize kızınıza ip gibi bikini alırsınız !.Sen beğenmiyorsan alma, alanın almasından sana ne !. Bu medyanın derdi islami sermayeyle.Bir takım Müslümanlarda artık saflıklarındanımdır, iyi niyetlerinden midir gaza geliyor."Adam haklı ya, kullanamasın tabi Tekbir markasını".Fakat olay o değil, olay bu topraklarda müslümanı ya tam susturmak, ya da kan kusturmak için bu girişimlerin olması.Mesaj açık ve net, ya benim gibi olacaksın ya da bu topraklarda yaşam hakkı yok.Seni okulda da okutmam, ticarette yaptırtma, gazetede çıkartırmam. Birde adamın 3 eşli olmasına takmışlar, buna Müslümanlar da dahil.Napsaydı yani sizler ve patronlarınız gibi 30 tanesi ile mi bu işi yapsaydı.Siz çaktırmadan yapıyorsunuz, bu adamsa açık ve net söylüyor benim üç tane eşim var.Siz o ahlak derslerini önce kendinize patronunuza verin.Allahın ayeti açık ve net.Bu konuda Müslümanlarda konuşurken iyi düşünsün. Allahın helal ettiğini kimse, islam karşıtlarıyla birleşip ahlaksızlıkmış gibi göstermeye kalmasın.Çünkü İslam tarihi biraz incelendiğinde sahabenin genelde çok eşli olduğunu görüyoruz.Uygulamada bir anormallik olsaydı peygamber uyarırdı.Fakat Allah ve Resülü bu insanları övmüşse , uygulamada problem yoktur.Problem gizli olarak tutulan metres ve yapılan fuhuştadır. Ahmet Hakanda köşesinde Tekbirin sahibine vermiş veriştirmiş."Sanki Müslümanlar çok eşli olmaya mecburmuş" gibi diyor.Ahmet Hakan senin özel yaşantının hiç te mütevazı olmadığını , Nataşlarla neler çevirdiğini herkes biliyor.Sen bu ahlak derslerini evvela maaş aldığın ve pornoculuktan mahkum patronun Aydın Doğan ver.Adamın uygulamasını beğenmiyorsan sende çok eşli olma canım.Yerliler kesmiyor anlaşılan, Nataşalarla çaktırmadan ufaktan ufaktan idare et çocuğum.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.