Vatan Gazetesi Muhabirlerine Kötek...! FOTO GALERİ





MAHMUT EFENDİ'NİN EVİNİ BASTILAR


VATAN gazetesi muhabirleri, Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin Beykoz Çavuşbaşı'ndaki evine duvardan atlayarak girmeye çalışınca arbede çıktı.



Doğan Medya Grubu tarafından satın alınan Vatan gazetesi muhabirleri, Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin Beykoz Çavuşbaşı'ndaki evine duvardan atlayarak girmeye çalıştı.







Evin önüne gelen iki muhabirin duvar dibindeki çöp konteynerine çıkarak binaya girmeye çalıştığını gören komşular önce muhabirleri, ardından da Hocaefendi'nin evindekileri uyardı. Rahatsız olan Hocaefendi'yi ziyarete gelen misafirler dışarı çıkarak 'özel mülk' uyarısında bulundu ve içeri davet etti. Ancak duvara tırmanmaya ve fotoğraf çekmeye çalışan muhabirlerle ziyaretçiler arasında tartışma çıktı.








Tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekibi, aralarında muhabirlerin de bulunduğu 13 kişiyi ifadelerini almak üzere karakola götürdü. İfadesi alınan ziyaretçiler ve iki muhabir serbest bırakıldı.

Muhabirlerden şikayetçi olan misafirler, "Gelin aramıza katılın, çay için oturup konuşalım. Haber yapmak istiyorsanız bilgileri ilk ağızdan alabilirsiniz dedik. Ancak bizimle gelmediler ve ısrarla resim çekmeye devam ettiler. Biz 'burası özel mülktür, hırsız gibi içeri girmeye çalışmayın' dedikçe yüksek sesle bizimle tartışmaya başladılar.





Buraya haber amaçlı gelmedikleri çok açıktı. Saldırgan davrandılar.






Komşular jandarmaya haber vermiş.





Jandarma gelince biz de şikayetçi olduk' dediler.

Daha önce de Doğan Grubu'nun amiral gemisi Hürriyet, Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin evini "1,7 milyon YTL'lik villa" diye haber yapmış, ancak evin gerçek değerinin 250 bin YTL olduğu ortaya çıkmıştı.

yeni şafak






Öte yandan Mahmut Efendi Hazretlerinin evinin duvarına tırmanırken kameralara yakalanan Vatan isimli gazetenin muhabiri hadiseyi şöyle özetledi...





Alper Uruş (Haber Merkezi Muhabiri): Haber için villanın önüne gittik. Villanın kapısını birkaç kez çaldıktan sonra, kameralı diafonla kim olduğumuzu ve ne istediğimizi sordular. Vatan Gazetesi muhabiri olduğumu, görüşmek istediğimizi söyledim. Ancak yanıt vermediler. Görüşmeyeceklerini düşünerek, Ustaosmanoğlu’nun kaldığı villayı dışardan fotoğraflayıp aracımıza bindik. Bu sırada yaklaşık 10 kişi aracın yanında belirdi. Arabanın sağ ön koltuğunda oturan fotomuhabiri arkadaşım İlker Akgüngör’ün kapısını açarak “Neden çekiyorsun” diye bağırdı. Ardından da fotoğraf makinesini istedi. Aynı anda hem benim hem de ulaştırma görevlisi arkadaşımız Ahmet Şener’in kapısı açıldı. Arkalarından gelenlerle birlikte sayıları 18’i buldu. Aracın çevresini saran bu kişiler bizi aşağı indirmeye çabalıyor, yumruk, tekme ve küfürlü sözlerle saldırıyorlardı. Burnum ve ağzımdan darbe aldım. Şoför arkadaşımız Ahmet Şener’in kaburgalarına vurduklarını gördüm. Saldırganların arasından kurtulmaya çabalarken İlker’i arabadan indirdiklerini farkedemedik. Farkettiğimizde araçla tam gaz geri döndük ve İlker’i kanlar içinde yatarken gördük. Başına aldığı darbelerle tanınmaz hale gelmişti. Soluğu jandarmada aldık. Olayı anlattık ve şikayetçi olduğumuzu söyledik. Jandarma derhal el koydu. Villanın önüne bir ekip gitti. Bu sırada savcılıktan arama emri çıkartılması için işlemler başlatıldı. Ancak savcılık izni gelinceye kadar kapıda beklediler...(VATAN)




editör yorumu:


Günlerdir Mahmut Hoca efendi hazretlerinin Beykozda ki evini manşetlerine taşıyarak Villa falan satın aldı teraneleri çeviren Aydın Doğan Medyasına ait Hürriyet isimli gazeteden sonra şimdide yine Aydın Doğanın Satın aldığı Vatan İsimli gazetesi İslam adına ne varsa taarruzane yaklaşımlarla sürdürdüğü yayınlarına yeni bir senaryo ile devam ediyor....
Lakin Bu kez fena tökezlemiş olcaklar ki Bykozda mahalleliden dayak yiyen kameramanları olunca yine İrticacılar Yobazlar feryatlarına başladılar...
MAHMUT EFENDİNİN EVİ ÖZEL MÜLKİYETE GİRMEKTE...
özel mülkiyetin duvarlarına tırmanıp Kişinin Özeline ait fotoğraflar çekilmesi bir yana Bu kişilerin hırsız mı yoksa suikastçı mı olduğunu bilmeyen birisi onları oracıkta avlayabilirdide...Vatan Muhabirinin anlattığına göre yaklaşık 15 20 kişinin saldırısına uğramış ve ağzı burnu kan içinde arkadaşları tarafından hastaneye götürülmüşler...
Sorumlusu kim bunun?

Aydın Doğanın başını çektiği MEDYA dır...


Dayak Yiyen o Medyanın çalışanı fakat aslı itibarı ile Doğan Medyası dayak yemiştir...Çalışanı ise bu hadisede "iş"ini hatalı yapıp duvara toslamıştır(tırmanmıştır)

Atalarımız ne demiş :
Nush ile uslanmayanın etmeli tekdir
Tekdir ile uslanmayanın Hakkı kötektir

İŞTE FOTOĞRAFLAR...























5 yorum:

  1. çok güzel olmuş o vurunlarında elleri dert görmesin ii yapmışlarr bu ne terbiyesizlik ne hakla rahatsız edersiniz milleti heleki bir allah dostunu allah sizi kahhar ismiyle kahr etsinAMİN!! bir sanatçı olsa hemen bütün medyaa sanatçının türkücünün yanında olurdu ama iş bir din adamına gelincee hiçç kimse yanında bile değil yazık!!!!

    YanıtlaSil
  2. kim olduğu önemli değil ama haneye tecavüz diye bişey var izinsiz insanların hayatlarına müdahale edenleri kınıyorum helede etliye sütlüye karışmayan şu dünyada sadece kul olarak yaşayan derdi ALLLAH olan insanlarla ne diye uğraşıyorlar anlamıyorum artık herkes haddini fazlasıyla aşıyo işte öyle haddini aşarsa dayağı yersin

    YanıtlaSil
  3. çok iyi olmuş bidaha başkalarının evine izinsiz grmez heleki allah dostunun evine

    YanıtlaSil
  4. zorba ca bir medya anlayısı bunlar diyorlarki biz herseyi gotuntuler yayınlarız bunuda kendilerine bir hak tayin etmişler... bunların amacı fıtne kazanı kaynatmak
    medya adına ne varsa hepsı yıllarca inanclarımıza degerlerimize
    darbe vurdular
    birsey diyeyimmi hep birlikte bunların topunu dovmek lazım............

    YanıtlaSil
  5. din adamı olsaydı gerçekten villada falan oturmazdı. Peygamberimizimi örnek alıyor bu soytarı?

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.