''Kafkasya'nın Sesi'' çıkıyor

Bismillahirrahmanirrahim

Hamd, alemlerin Rabbi olan Allah'a; salat ve selam, lider ve yegane önderimiz Hz. Muhammed (s.a.s)'e, O'nun pak âline, ashabına ve kıyamete kadar onların yolunu takip eden müminlere olsun! Kökeni yüzyıllara dayanan bir cihadı kuşanıyor Kafkasya bölgesi, Şehid Dudayev ile başlayan yakın dönem Çeçen direnişi yerini tüm Kafkasyayı kapsayan cihad'a bıraktı. Kafkasya Emirliğinin ilanından sonra savaş cephesi genişledi ve tüm Kafkasyayı içine aldı, artık dünkünden daha güçlüyüz, Kafkas halkları ve bölgede bulunan direniş grupları akın akın Kafkasya Emirliğinin cihad bayrağı altında toplandı. Kafkasya Emirliği Emiri Dokka Umarov'un liderliğinde süren savaş bugün medya alanında ''Kafkasya'nın Sesi '' dergimiz ile devam ediyor bizlerde cihada medya alanında destek vermek ve mücahidlerin sesi soluğu olmak göreviyle emirimiz Dokka Umarov'un talimatları doğrultusunda bu dergiyi organize ettik.





Medya alanında bundan böyle Türk halkının bilgilendirilmesinde savaşın kendi kaynaklarımız vasıtasıyla duyurulması görevini bundan böyle Allah cc nasip ettiği ve izin verdiği müddetçe sürdürmeye gayret edeceğiz.Kafkasya Emirliğinin ilanının ardından düşman, yeni suni kutuplaşmaları körüklemeye , Kafkasya cihadını "terörle" özdeşleştirmeye gayret ediyor gördüğümüz kadarıyla. Dezenformasyon kaynaklarını harekete geçiren Ruslar Emirliğin ilanının kendi lehlerine dönmesi için çabalarken siyasi nedenlerden dolayı cihad saflarını bırakıp mevzuyu demokratik ortama çekmeye çalışan ve pasifizmin ilk safhasını demokrasi masallarıyla mücahidler nezdinde gerçekleştirmeye çalışan bir takım grupcuklarda, savaşın cihada dönüşmesini ve olayın islami bir kimlik almasını dolaylı yollardan engellemeye, mevcud direnişin ulusalcı bir çizgide sürmesini arzu ettiklerini ve bu yönde çabaladıklarını görüyoruz. Kısacası tüm ihanet çarklarının ortasında Kafkasya müslümanlardan destek bekliyor. Mücahidler dağlarda savaşırken aynı zamanda bizimde onurumuz ve namusumuz için savaşıyorlar. Bizlere düşen eldeki imkanlar nispetinde mücahidlere destek olmak, film seyretme keyfiyetinde oturup bakmak yerine elle müdahale etmek noktasında olmaktır. Bu maddi ve manevi yardım demektir. Rabbimiz bizleri ayakları sabit olan ve saflarını sıkı tutup uğrunda korkusuzca dövüşen ve yalnızcaAllah cc'ye güvenen kullarından eylesin.Haziran ayında çikacak olan sayımızda Kafkasya Emirliğin resmi kararları ve yanısıra bölgeden en sıcak haberleri vereceğiz. Daha geniş ve tanıtıcı dosyalar ise ileriki sayılarımız için hazırlanmaktadır. Gelirinin tamamı Kafkas Emirliği'ne verilecek olan dergimize destek ve dua bekliyoruz.




Mustafa Seyfullah Kılıç'




Kavkaz Center


tıkla pdf sini indir

1 yorum:

  1. selamun aleyküm dergiye abone olmak istiyorum inşallah ankarada boş vakitlerimde derginin satışı ve diger işleriniz için gönüllü olarak çalışmak istiyorum inşallah

    süleyman tunçbilek 0533 811 39 95

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.