KATLİAM TEKNOLOJİSİ ve AMACI !

TEKNOLOJİ HANGİ AMAÇLAR İÇİN GELİŞTİRİLİYOR?
Gelişen teknoloji inanılmaz hızıyla baş döndürmeye devam ederken aynı zamanda muhatabı olan biz insanları da ne yapacağını bilmez hale getiriyor. Farkında olmadığımız bir gerçektir ki icat edilen her cihaz asıl yapılış amacı unutularak gözden uzak mekânlar da birilerinin başına bomba ve ölüm olarak yağıyor.



Örnek olarak, tüm dünyada ve ülkemizde insanların hem ticari hem de keyifli zaman geçirmek için kullandığı bilgisayarları inceleyebiliriz.

Bilgisayar teknolojisi hayatımızı o kadar kuşattı ki adeta onunla yatar onunla kalkar olduk. En küçük işletmelerden en büyüğüne kadar işyerlerimize giren bu cihazlar inkâr edilemez şekilde hayatımızı da kolaylaştırdı tabi. Ama bu cazibeli yönüne aldandığımız masum yüzlü bilgisayarlar acaba sadece iyiliksever ve yaşantıyı kolaylaştıracak işlerde mi kullanılıyor? Yoksa bu işi emekliliğinde mi üstleniyor? Hiç düşündük mü?

Bugün kısa bir araştırmanın ardından hepimizin göreceği gibi maalesef bilgisayar teknolojisi ilk önce askeri alanlarda kullanılıyor ve o saha için sürekli geliştiriliyor. Biz çocuklarımıza bilgisayarları eğitimleri için ve oyun oynayıp eğlensinler diye verirken o teknoloji aslında yıllarca askeri alanlarda kullanılmış katliam teknolojisi ve üst modeli çıktığı için emekliye ayrılmış geri bir teknolojidir.

Bilgisayarlar, günümüzde birçok makinenin beyin görevini görmektedir. Uçaklarda, helikopterlerde, gemilerde, arabalarda ve silahlarda artık bilgisayarlı sistemlerle yapılıyor. Sokaklarımızı bile bilgisayarlar sayesinde kamera aracılığıyla 24 saat boyunca izleyip görüntülü olarak kayıt altında tutabiliyoruz.

Bilgisayar sadece insanoğlunun iyiliği için geliştirilen bir teknoloji ürünü olsaydı sizce ilk olarak askeri alanlarda kullanılır mıydı?

Günümüzde geliştirilen teknoloji, insanları düşman tanımlayarak onları canlı kobaylar olarak kullanılmaya devam ediliyor. Özellikle Müslüman ve fakir ülkelerde denemeleri yapılan yeni teknoloji silahları akla ve duygulara sahip olmadığı için acıma tanımayan kullanıcıları ne emrederse tereddüt etmeden yerine getiriyor.

Katliam Teknolojisi Sadece Bilgisayarla mı Sınırlı?

Ne yazık ki durum sadece bilgisayarlar ile de kısıtlıda değil. Üretilen mimaride önce şer için çalışan ve ölümden çokça korkan insanların korunması için kullanılıyor sonra kendilerinde terörist ilan edilen insanları etkisiz halde tutabilmek için ve işkence edebilecekleri mekânlar olarak kullanılıyor. Bu mimarilerin en basit örneği ilk akla gelen Guantanamo cezaevi. Gelişmiş teknoloji ve mimari örneği olan bu ceza evi yüksek teknolojinin getirmiş olduğu bir işkence hane. Yüksek güvenlikli ve geliştirilmiş esir arşiv sistemi ve demir ağlarla çevrilmiş hücreleriyle efendilerini memnun etmeye amade.


Teknolojide İşkence Sanatları

Her alanda gelişen teknoloji elbette ki işkence sahasında da gelişimini ihmal etmiyor. Öldürmeden işkence yapan cihazları hepimiz duymuşuzdur. Elektrik, su ve Filistin askısı bunlardan birkaç örnek sadece.



Katliam Teknolojisi Nerelerde Kullanılıyor

Hepimiz televizyonlarda mutlaka izlemişizdir; uçak ve helikoptere binen işgalci askerler, zevkle kahkaha atarak sanki atari oynuyormuş edasıyla masum sivillerin üzerine kurşun yağdırıyor. İşte o askerin kullanmış olduğu bu teknoloji bundan birkaç sene sonra eskiyip emekli olunca bize eğlence ve ticaretimizi yapmamız için verilecek ve onlara da daha rahat insan öldürmeleri için geliştirilmiş bir üst model teknoloji ürünü verilecektir.




Amerikan uçağından 'şüpheli' 30-40 kişilik bir grup görülüyor ve sonucu malum. Bu ve benzeri görüntülerin ardından topluluğun düğünden dağılan insanlar olduğu anlaşılıyor ve sıradan bir özürle geçiştiriliyor.



ABD'nin casus uçağı Predator tarafından tespit edilen araba kısa süren takibin ardından hedefine kitlendi ve predator aracı içindekilerle birlikte havaya uçurdu. Üstelik etrafında birçok sivil bulunmasına rağmen.



ABD, ordusunu gelişmiş yeni silahlar ve teknolojilerle donatarak orduyu modernize ediyor. Yukarda gördüğünüz araçta son çıkan teknoloji harikaları. İnsan katletmeye hazır.



Saatte 2.175 km hız yapan, F-16'nın sesi geçmesinin görüntüsü şaşırtıyor. Muhteşem hızıyla saniyeler içinde binlerce insanı katletme teknolojisine sahip bir uçak.

Basit birkaç örnekle teknolojinin insan katliamlarını kolaylaştırmak için geliştirildiğini ispatladık.

Peki ya bu katledilen insanlar kimler?

Hepimizin bildiği gibi şu günümüzde nereden bir ağıt yükseliyorsa ora %99 İslam dini mensuplarının memleketidir. Öldürme sebepleri ise ilk olarak İslam’ın şanlı tarihinde yaşamış oldukları büyük yenilgilerin intikamını almak ve sonrada ülkelerimizin zenginlikleri olan petrol ve verimli topraklarımızı elde etmek istemeleridir.



Sütun Haber / Metin Doğruyol

1 yorum:

  1. siteme hepinizi beklerimm

    http://maximum-lower.n-stars.org

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.