DERDİ MÜSLÜMANLARLA !

Manşette gördüğünüz resimde, Türkiye’nin en zengin isimlerinden, sanayici Rahmi Koç’un Rum Ortodoks Patriği Bartolomeo ile yan yanalar. Resimde de görüldüğü üzere Patrik sakallı. Hatta, Patrik Bartolomeo’nun yanında bulunan isim de sakallı. Sakallı ve bıyıklı bir kimseyi işe almayacağını söyleyen Rahmi Koç’un yüzündeki ifade nasıl peki? Resme baktığımızda görüyoruz ki, Rahmi Koç’un bu duruma zorla ya da nezâketen katlanıyormuş gibi bir görüntüsü yok. Gayet güleç ve neşeli görünüyor.
İyi de, o zaman bu sakal ve bıyık düşmanlığının sebebi ne? Acaba din adamı olduğu için mi sakallılara tahammül gösteriyor Rahmi Koç?
Fakat aradık taradık, Rum Ortodoks Patriği ile neşe içinde bir araya gelip fotoğraf çektiren Rahmi Koç’un, Müslüman ve sakallı bir din adamıyla birlikte göründüğü tek bir kareye rastlayamadık. İnsan bu durumda ister istemez soruyor. Acaba Rahmi Koç’un derdi sakal değil de, sakallı Müslümanlar mı? Her fırsatta ekümeniklik iddiasında bulunan, Türkiye’nin düşmanları ile aynı karede görünmekten imtina etmeyen Rum Ortodoks Patriğinin sakalından rahatsız olmayan, ancak tek bir sakallı Müslüman din adamıyla resmi bulunmayan Rahmi Koç için bu ihtimal galiba en akla yatkın olanı…
Ahmet N. Güvener/BOYUT HABER

İşte Fener Rum Patrikhanesi Papazı Bartalomeos'un Rahmi Koç ile olan ilişkisi! Yorumsuz olarak sizlere resimde sunmaktayız. Bu ilişkiyi ve resmi, Avrupa'daki Camilerin restorasyonu için kılını kıpırdatmayan Rahmi Koç'un Kilise restorasyonunu ve açılışına Papaz'ın davet edilmesini de aklınızın bir köşesinde tutarak yorumlayınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.