oytrabzon.com


YASAL UYARI koşulları açıkca izah edilmiş sitemizde 'kaç kez okunduğu' meraklısına göre sayaçlarla belirgin: Sol, Sağ, Alevi, Tarikatçı, Fethullah Gülen'ci, Süleyman'cı, Saidi Kürdi, Yabancı, Ateislerin ve hatta her devletin sıhhatli gelişim ve bekası için tedbirler denebilecek - illaki ŞART - MUTLAKA olmazsa olmazı: Komplo Teoricileri dahil çeşitli görüşlerin yazılar yayınlanıyor..

Sizi ASLA rahatsız etmek niyetimiz yok. Kaldıki 34,700 üyeli sitemize hergün bazen binlerce yazı geliyor, herbirine cevap vermek yorucu. Keza bizde kaydınız yok dolayısıyla ancak sizi dostlarınızdan biri BCC - görünmeyenler listesine eklemiş. Bu durumda bize mesaj veya yazı yollayan bir tanıdığınıza cevap verirken - sizde otomatik olarak mesaj suretini veya Redirection - Yönlendirme olarak alıyorsunuz. Lakin bilgisayar kullanabiliyorsanız, zaten bildiğiniz bu konuları sorun haline getirmeden, tavsiyemiz şayet bir kimseden e-posta almak istemiyorsanız, HERKESİN vakıf olduğu gibi: sadece SPAM - istenmeyen tuşuna basınca - bir daha rahatsız edilmezsiniz (kullandığınız: yahoo bunu dünyada ilk başlatan ve EN İYİ bir email portalidir).

İddianameleri yargıdan önce 'parayla haber yapar YALAKA denen yazarlar diye 'pompalanan, 1 yılı aşkın SUÇSUZ tutukluları ölüm döşeğinde serbest bırakır çelişkilerle saygınlığını yitirmiş gibi görünen - bitaraf olması gerekli CUMHURİYET savcılık şikayeti konusunda özgürsünüz. yapmazsanız, üstteki HER bilgisayar kullanan, aklı e-posta haberleşmesine bir parça eren birinin RAHATÇA bilebileceğinden, maksadınızın ne olduğu ?? ispatlanır.

Kaldıki: istenmediği takdirde HERKES tarafından rahatça gibi bloke edilebilir - ne olduğu belirsiz SÖZDE iddianızla ilgili, sizi rahatsız etmemizden bahsettiğiniz yazınızla eleştirdiğinizi anladığımız: şayet Atatürk kadar, padişahları onlarında aslı Türklüğünüz ve kökü kabullenen KUTSAL Ergenekon'a inanmıyorsanız, aile, akraba, çevre ve kişiye KİMLİK veren sıfatlarıyla ULUS bireyi yapar, tüm değerlerin üstünde - geçmişi hakkında denilecek hiçbir laf olamaz.

Üstte izah edili koşullarla, değerlendirilmesi açısından - tüm üyelere kopyalanan yazınız KAÇ KEZ OKUNDU sayaçlarıyla alttaki linkten YAYINDA..

http://www.oytrabzon.com/oytrabzon/modules/sections/index.php?op=viewarticle&artid=10

Yinede ne olduğunu bilmediğimiz halde - SÖZDE iddianız için rahatsız ettiysek, ÖZÜR dileriz.

www.TRabzon.name





--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.