Ergenekon efsanesi değil Gladionun parmakları.

Ergenekon konusunda taraflı yayınlar sürüp gitmektedir. Maalesef tek yanlı davranış ve yorumlarda işi iyice karıştırmaktadır. Bu konuyu on yıllar öncesinden beri bilenler İhtilallerin gerekçesi olan toplumsal olayların ve siyasi cinayetlerin bu yapının da bağlı olduğu çok kollu ahtapotun merkezince tezgâhlandığını zaten biliyorlardı. Ama bunu anlatmaları hem gürültülü bir şekilde bastırılıyordu hem de çok tehlikeli idi.

Türkiye iki kutuplu dünyanın kutuplarından birisine dahildi ve karşı söylemler anında bastırılıyordu. Sovyetlerin tasfiyesi ile bazılarına göre tek kutuplu bana göre çok kutuplu bir dünya oluştu. Bu çok kutuplu dünyanın ortaya çıkardığı tartışmalarda bizlerin bilgi sahibi olmamızı çoğaltarak artırdı. Konuya gelir isek.

Ergenekon Gladionun çok küçük bir diken ucudur.(Bazıları buz dağının görünen ucu da diyorlar) Ya da Gladio ejderhasının kuyruğunun en son ucudur. Kertenkele türleri gerektiğinde kuyruğunu bırakıp kaçar ve kuyruk yeniden uzar.

Ama bu uluslararası çetenin varlığını inkâr etmek için dünyadan habersiz yaşamış olmak lazımdır.

Tek yanlı yayınları izleyenler o yayınlardan etkilendikleri için birisi ak derse öteki kara der. Bu da onlar için normal kabul edilebilirse de mutlak gerçek değişmez.

Ergenekon olarak ucu açığa çıkan şer yapı 1950 ler den beri bir resmi Nato kuruluşu olarak vardır. Ve şimdi baca temizliği yapmaktadır.

Kısaca Emperyalistlerin komünizme karşı kurdukları bu yapı Sovyetlerin çöküşü ile diğer NATO ülkelerinde sessizce, İtalya da biraz daha gürültülü olarak kaldırılmıştır. Ancak NATO nun kızıl tehlike yerine yeni düşman konsepti olarak yeşil tehdidi yani İslam alemini belirlemesi sonucu Türkiye'nin halkının Müslüman olması nedeni ile düşman kapsamına girmesi, Ordumuzun da bir NATO ordusu olarak aynı düşman konseptini benimsemek zorunda kalışı sonucu ülkemizde tasfiye edilmeyip kılık değiştirmiştir. Susurluk olayları ile başlayan bu tasfiye ve değişim hala sürmektedir.

Şu andaki ortaya çıkarılan Ergenekon çetesi olarak aslında Gladionun pek çok kategorisinden birisi olan yapının tasfiyesi söz konusudur. Bu Tasfiye Siyonistlerin Türkiye Müslümanlarına karşı kullandıkları Şamanist ırkçı çete yapılanmasının Yahudileri ve Sabataistleri de hedefe koyması sonucu, beyni ABD de olan Gladio yapısından tasfiye edilmesi sonucunu getirmiştir.

Bu savaş Türkiye üzerinde süren ABD+İsrail+Batı ittifakı ile Rus, Çin ve üçüncü ülkeler arasındaki çok karmaşık bir savaştır. Perinçek solu taraflardan birinin kullandığı bir yapı olarak elbette kendi tarafının yapısını tutacak şekilde haber üretecektir.

Diğerleri de kendilerine göre üreteceklerdir. Bu tartışmalar aslında iyidir.

Çünkü 1940 dan beri uyutulan milletimiz bu konuları yeni anlamaya başlamaktadır.

Hepside bir birinden beter çete yapılanmalarındaki şu aşamada benim görüşüm Yahudilerin Şamanist Türkleri Müslüman Türklere karşı başarı ile kullandıkları ama Mersin deki Türk anadan Türk babadan doğmuş olmak gibi yeminlerden ürktükleri için faydasından çok zarar vermeye başladı düşüncesi ile tasfiye ettiğidir. Kazananları da bizler tasfiye edemezsek bu kısır döngü sürüp gider.

Bu yüzden daha tarafsız değerlendirmelerde yarar vardır diye düşünüyorum. Bu durumu inkâr ise mızrak çuvala sığmadığından yok diyeni komik duruma düşürür.

Selamlar

A.D.Şimşek


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.