CHP kendi kendini vuruyor.

Bir yazar

CHP'nin ve Deniz baykal'in su anda maruz kaldigi durum budur. Muhalifi de sempatizani da vuruyor ha vuruyor. Aslan sosyal demokratlar bir turlu yek vucut olmasini ogrenemediler. Bakin dune kadar baykal'in yaninda olanlar simdi muhalefet yapmaya calisiyor firsattan istifade. Su gunlerde ayni halkta oldugu gibi gazetecilerde bikkinlik veren elestirilerine cesni katmak icin CHP'nin ve D.Baykal'in muhalefeti daha cok sevdigi fikrini enjekte etmeye calisiyorlar. Bunlarin cogu da dunun solcusu olup, doneklik yapanlar ve gunun aga babalarini otesini berisini yalayanlar.
Demis.
CHP yek'vucut olsa ne yazar, du'vucut, se'vucut, car'vucut, penc ya da ses'vucut olsa ne yazar.
Muasir medeniyet dunyasinin yuz karasi olacak kadar cagdisinda kalmis 1930 lar da donup 21 asirda cozulup asra intibak saglayamayan ve saglamasi da mumkun olmayan bir ucube olarak serseri mayin gibi sadece tahribatta kullanilan bir acayip aparat dir CHP. CHP artik gericilige, tutuculuga, militan yobazliga, cahillige,hodukluge, Cumhur dusmanligina dolayisi ile cumhuriyet karsitligina dusmus ne yaptigini bilmeyen Cehalet-Hodukluk-Partizanlik seklinde acilimlari ifade eden yasli ve bunak bir partidir CHP. Yaslilik kemalat gerektirir. Genclik deki delikanlilik iddialarini yaslilar ihtiyarliklarinda hic de kemale ermeden surdurmek isterlerse sonucu ele gune maskara olmaktir.
Zaman hizla akmak da ve akan vakit kesitleri degismektedir. Bu yuzden atalarimiz akan irmakta ayni su ile iki kere yikanmak mumkun degildir demislerdir.
CHP irmaktaki bir kayigin icine yerlestirdigi bir banyo kuvetine 1930 larda doldurdugu su ile yikanayim derken hem kuvetteki suyu kirletmis hemde kayigin o su doldurdugu noktadan seksen senelik yol daha ileri gittigini fark bile edememis kendi kuvetinde bunamis yasli bir bunak gibi cocuklugunu yasamaya calismak da ve halkin maskarasi olmaktadir.
Millet ona artik kizmayi bile birakti akil hastasi olarak aciyarak ve huzunle bakiyor.
CHP artik secim kazanmayi dusunmelidir ama akil sagligini tedavi ettirdikten sonra.. Mirasyedi zuppeler gibi davranip Is bankasi hisseleri ile secim kazanmadan partizanlik yapmak artik mumkun olsa bile etkili olmak mumkun degildir.
Avukatlik meslegine ozendi oradan da milletin degil de cetelerin avukatligi ile ise baslayinca pesinen davayi kayip etti. Tayip bey eger savciliga soyunup CHP yi icine dustugu avukatlik cukurundan cikartmasa sonsuza kadar o cukurda bogulup kalacakti. Insan merak ediyor. Tayip bey bu CHP yi disine gore zeka ozurlu mongol muhalefet oldugu icin mi kurtardi diye.
CHP TC. Devletinin sIkisip kalmis fren balatasina donmustur. Ya milleti frenlemekten vazgecip asil islevi disinda devamli fren yaptirmayi birakacak ki ulke ilerleyebilsin ya da bu millet onu temelli kaldirip atip baska duzgun calisan bir fren balatasi bulacaktir. Istemezukculuk artik biktirmis hatta tiksindirmistir.
O derece biktirmistir ki en sert solcular, fanatik feministler, hatta komunist ve liberallerde AKP yi desteklemek zorunda kalmaktadirlar. Sadece bazi militan hukukcular ve anlamadigi halde siyasete bulasmis Erke donergeci mucidi militerlerle yola devam etmesi mumkun degildir. Zaten onlarda CHP den bikmaya baslamislardir diye dusunuyorum.
Eski kulhanbeyi, kocadigini fark etmezde hala genclik deki gibi kulhanilige soyunurda nara atmaya devam ederse, sonunda sopayi yer ve oturur. CHP artik ulkemizin en tutucu, gerici, Kemalizm'i pagan din haline dondurmus paganist seriatci bir partidir. TC. Devleti CHP'nin Paganist teokratik devleti olmayi surduremez.
Surdurse zaten yok olmaya mahkûm olur. Cunku bunak akilla devlet ve halk yonetilmez.
Son zamanlarda sIkca soylenen ya Turkiye yi degil de Hindistan'i yonetmek mecburiyetinde olsak halimiz nice olurdu. Baskalari milyari askin nufus bir suru degisIk irklar, diller ve dinler ile Hindistan'i bile yonetebiliyor da biz bu harika milletin devletini bu CHP yuzunden yonetemiyoruz. Tekrar ediyorum. Ya Hindistan'i yonetmek mecburiyetinde olsa idik halimiz nice olurdu.
A.D.Simsek




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.