TALEBAN SAVAŞÇILARINDAN OPERASYON VİDEO

Taleban İslam Savaşçıları İşgalcilere ve Natoya Karşı eylemlerini sıklaştırdı... Afgan direnişçiler son bir hafta içinde 10 Fransız, 3 Polonyalı ve 3 Kanadalı askeri öldürdü. İşgalcilerin stratejilerini altüst eden Taleban savaşçıları Son günlerde üst üste vurdukları darbelerle Hem Amerikayı hemde Natoyu altüst etti...Nato ve İşgal güçlerinden yapılan açıklamalarda bu yönde..Şaşkınlıklarını dillendiren üst düzaey yetkililer saldırıların ardı arkası kesilmiyor ne yapacağımızı şaşırdık diye dillendirerek çaresizliklerinide ortaya koymaktalar..

Taleban ise kendinden emin bir şekilde İşgalcilerin ele geçirdiği toprakları savunmanın derdinde..Ve son olarak Natoya ait 10 larca araclık konvoyu ateşe veren taleban operasyonuna ait görüntüler Natonun Afganistandaki görüntüsünü sergiliyor adeta..
Olay hakkında ayrıntılı açıklama yapılmazken, saldırının mühimmat konvoyunun pusuya düşürülmesiyle gerçekleştirildiği tahmin ediliyor

TALEBAN İSLAM SAVAŞÇILARININ NATOYA KARŞI GERÇEKLEŞTİRDİĞİ İNANILMAZ SON OPERASYONUNU GÖSTERİR VİDEO ALTTA




0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.