T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Yılmaz: Merkez Bankası Ankara’da Kalmalı! Bu Etkinliğe Mutlaka Katılın

Merkez bankası başkanı Yılmaz: "Fiyat istikrarı için banka Ankara'da kalmalı" dedi.

Kamu ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirilen "Ekonomik ve Sosyal Konsey (ESK)" toplantısında konuşan Yılmaz'ın, finansal istikrar açısından bankanın kara alıcının bulunduğu yerde olması gerektiğini" söylediği öğrenildi.
Taşınmanın Maliyeti 1 Milyon Dolar, Bu Yükü Millet Yüklenmek Zorunda Kalacak
Merkez Bankası'nın taşınmasının maliyeti 1 milyar dolar olarak hesaplanıyor. Genç Kalemler Derneği ve VatanBir Dergisi yetkilileri taşıma konusunda şunları söyledi: "Madem bu taşımanın yükü milletin üzerine kalacak, bizler vergilerimizle bu yükü üstleneceğiz, o zaman taşıma kararı da bize sorulmalı. Gerekirse Referandum'a gidilmeli! Halkın bu ekonomik sorunların işinde 1 milyon dolar gibi bir rakamı yüklenmek isteyeceğini hiç sanmıyoruz."


Sonuç olarak: Merkez Bankası, BDDK, SPK ve Ziraat Bankası Ankara'da kalmalı! E-imza Kampanyamıza siz de katılın! http://www.vatanbir.org/haber/142/yilmaz-merkez-bankasi-ankarada-kalmali

--
www.vatanbir.org
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.