T a r a f s ı z D e ğ i l i z

28 Şubat Darbesi, "İsrail'in emriyle gerçekleştirilmiş


Millete ve milletin inançlarına karşı "topyekün savaş"ların açıldığı 28 Şubat Darbesi'nin, "İsrail'in emriyle gerçekleştirildiği" çok yazıldı, söylendi... Ama bu son iddia kafaları iyice karıştıracağa benziyor... Neden mi?

28 Şubat, İsrail yapımı bir darbe

Dönemin Genelkurmay Başkanı Org. İ.Hakkı Karadayı'nın da 27 Şubat'ta İsrail'de olması bu iddiaları güçlendirdi. 27 Ocak 1997'de, yani 28 Şubat'tan sadece bir ay önce İsrail Üst Konseyi'nden Büyük Amir Paul Veysset imzasıyla Türkiye Büyük Mason Locası'na gönderilen bir yazıda da, şöyle bir talimat veriliyor: "RP'yi, iktidarı bırakmaya zorlayacak her tedbiri alın!"
Gönderilen talimatta, 3 emir daha dikkat çekiyor:- Türk basınında ve ilgili mercilerdeki kardeşleri organize etmeniz ve RP'yi iktidarı bırakmaya zorlayacak tüm önlemleri almanız.- RP'ye yönelik ilginin tamanen kaybını sağlayacak ve seçmenlerinin inanç ve güvenlerini kaybettirecek bir siyasi konjonktürü oluşturmanız.- Antimasonik yayınları izlemeniz ve engellemeniz... RP sempatizanı basın organlarını ekonomik, politik ve adli baskılarla işlevlerini yapamaz hale getirmeniz."Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ'un dün "gazetecilere brifing" verirken sahip çıktığı 28 Şubat, işte bu 28 Şubat'tır!.."İsrail'in talimatıyla yapılan postmodern darbenin adıdır 28 Şubat!"
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


1 yorum:

  1. doğru 28 şubat darbesi MUSANIN ÇOCUKLARININ ortak darbesidir ve MUSANIN ÇOCUKLARINI iktidara taşımıştır.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.