8.ERGENEKON OPERASYONU!


Eski Ülkü Ocakları Başkanı Levent Temiz ve tiyatro sanattçısı Nurseli İdiz ve ünlülerin menejeri Seyhan soylu'nun da aralarında bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 15 kişiden
5'inin asker olduğu açıklandı.




Ergenekon soruşturması kapsamında şok gözaltılar oldu.

Sanatçı Nurseli İdiz gözaltına alındı.Operasyon kapsamında gözaltına alınanlar arasında yok yoktu...Nurseli idiz ve Travesti Sisi de gözaltına alınanlar arasında yer almakta.....



Ünlülerin menajeri olarak tanınan Sisi lakaplı Seyhan Soylu da aynı soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Seyhan Soylu bir süredir "Cumhuriyet Kadınları" adlı bir belgeselin çalışmalarını yürütüyordu. Nurseli İdiz de bu projede görev alıyordu.


İstanbul'da yürütülen 'Ergenekon' soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınan 9 kişi sağlık kontrolünden geçirilmelerinin ardından İstanbul'a gönderildi.Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Ankara Adalet Sarayı'na getirilen 9 kişi, Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltına alınan kişiler, sağlık kontrolünün ardından tekar Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Adiyeden çıkarılan zanlılar, Ergenekon terör örgütüyle ilgileri olup olmadığının sorulması üzerine, ''Dağdaki çobanın Ergenekon ile ne bağlantısı var. Başka işiniz yok mu?'' diye cevap verdiler. Yakalanan kişilerle birlikte 6 bilgisayar ve 1 dizüstü bilgisayar ile CD'ler ve çeşitli dokümanlara el konuldu.

İLGİLİ DİĞER HABER

  • Ergenekon'da yeni gözaltı dalgası...
  • 0 yorum:

    Yorum Gönder

    Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.