T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Aydın Doğan niye panikliyor!

Aydın Doğan niye panikliyor! AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, "Gözaltına alınırsa benim için sürpriz olmaz" demesinden dolayı kendisini hedef alan yazarlar hakkında dava açmaya hazırlandığını belirtti 27 Eylül 2008 Cumartesi 12:19
AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, "Gözaltına alınırsa benim için sürpriz olmaz" demesinden dolayı kendisini hedef alan yazarlar hakkında dava açmaya hazırlandığını belirtti.

"Bugün partimizi gazetelerinde ağır şekilde eleştirip karalayan Doğan Medya'nın sahibi Aydın Doğan bir sabah evinde saat 6'da polisler tarafından gözaltına alınıp elleri kelepçeli olarak karakola götürülürse ben buna hiç şaşırmam. Bu benim için sürpriz olmaz" dediği için Aydın Doğan ile tetikçilerinin hücumlarına uğrayan Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş'tan sert ve net karşılıklar: "Bu memlekette, öyle bir noktaya gelmişiz ki, emekli Kuvvet Komutanları cezaevine giriyor. Aydın Doğan'ın bir ayrıcalığı mı var?.. Kendinden emin olan bir insan böyle tepkiler vermez. Ben ne demişim; 'Benim için sürpriz olmaz!..' Niye sürpriz olsun ki?.. Doğan'daki bu paniğin sebebi ne?.. Türkiye'de bir Ergenekon davası yürüyor. Büyük bir operasyon başarıyla yürütülüyor. Bir medya patronu olmak, elinde büyük medya organlarını bulundurmak, gözaltına alınmayı, karakola götürülmeyi engelleyecek mi?.. Karakol bizim, cezaevi bizim, adliyeler bizim. Nedir bu paniğin sebebi?.."

VAKİT'İN MANŞETİ ELE ALINMALI
Vakit'in, "Kağıdı biz herkesten ucuza alıyoruz, işte belgeleri" diyen Aydın Doğan'ın yalanını gözler önüne seren dünkü haberinin, üzerinde durulmaya değer bir "serüveni" ortaya koyduğunu belirten Göktaş; "Belgeler ve iddialar çok önemli. Her şeyden evvel, küçük yatırımcının zarara uğratılması gibi bir durumun ifade edildiği bir haber bu. İşin Hazine'ye intikal etmesi gereken vergilerle ilgili boyutu da var. Bu işin üzerinde mutlaka durulmalı" diye konuştu.

VAKİT'E YÖNELİK SALDIRILAR
Vakit gazetesinin Doğan grubu gazeteleri tarafından sürekli olarak hedef alındığını da hatırlatan Göktaş; "Bu gazete onlara rahatsızlık veriyor da ondan bu saldırılar. Mesela, bir Vakit meselesi değil. Ülkesine hizmet etmek isteyen kim varsa, işini doğru dürüst yapmak isteyen ve yapan kim varsa, bunlar hedef alıyorlar. Bunlar, ülke insanının yararına olan çalışmalardan rahatsızlık duyuyorlar!.." dedi.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.