Türk Solundan Perinçek'e tuhaf suçlama

Türk Solu Dergisi, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve arkadaşlarının Ergenekon terör örgütü iddianamesinin hazırlanmasında savcılara en çok belge ve bilgi sunan grup olduğunu ileri sürdü.

ŞARK BÜLBÜLÜ SUSMA HAKKINI DA BİLİYORMUŞ
Türk Solu: Perinçek, savcılara belge verme konusunda rekor kırdı
Derginin 204. sayısında Okan İşbecer imzası ile yayınlanan "Şark Bülbülü susma hakkını da biliyormuş!" başlıklı yazıda Perinçek ve arkadaşlarının 12 Mart muhtırası döneminde de birçok sol grubun çökmesine katkı sağladığına dikkat çekildi.

PERİNÇEK'E DAVA AÇMIŞTI
Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, Hrant Dink cinayeti sonrasında düzenlediği basın toplantısında kendisi hakkında sarf ettiği sözlerden dolayı Perinçek hakkında dava açmıştı. Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan Doğu Perinçek, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek'in hakkında açtığı davaya ilişkin ifadesinin alınması için savcı talimatı ile Tekirdağ Adliyesi'ne çağrıldı.

TÜRK SOLU'NDAN İLGİNÇ İRONİ
Perinçek, burada susma hakkını kullandı. Türk Solu yazarı, Perinçek'in susma hakkını kullanmasından yola çıkarak ilginç bir ironi yaptı. Perinçek'in bugüne kadar hep verdiği ifadelerle gündeme geldiğine vurgu yapılan yazıda şu ifadelere yer verildi:

12 MART'TA SOL ÖRGÜTLERİ ÇÖKERTTİ
"12 Mart döneminde 'örgüt güvenliğini sağlamak için' bütün örgütü deşifre edip içeri aldırtan Perinçek'in bu konudaki ününü sağır sultan bile duymuştur. Son Ergenekon operasyonunda da 72 sayfalık ifade vererek Ergenekon rekoruna imza atan Perinçek, gözaltına alınmasıyla adeta Kürt-İslamcılara bayram ettirmiştir. Hazırlanan iddianamedeki dokümanların neredeyse yarısının İşçi Partisi ve Perinçek'ten çıkması da belge rekortmenliği klasmanında Perinçek'e birincilik getirdi. Olimpiyatlarda bu alanlar olsaydı ve Perinçek katılabilseydi eminiz ki Çin, toplam madalya sayısında ABD'ye fark atardı.

PERİNÇEK'İ TEBRİK EDİYORUZ(!)
Belki de Perinçek davayı o kada önemsemediği için ifade verme gereği duymamıştır. Netice itibarıyla bir iftira davası. Perinçek gibi darbe sorgularında ötmüş, Ergenekon savcılarına konuşmuş biri için laf etmeye bile değmez. Ancak yine de Şark Bülbülü'nü hayatında bir kez dahi olsa susma hakkını kullandığı için tebrik ediyoruz."
en son haber

1 yorum:

  1. Doğu Prinçek Abdullah öcalanı pkk kampında ziyaret ederek pkk bayrağı önünde poz vermesi bizim için yeterlidir.Ülkemizin kaos kaynağını oluşturanların başında gelir.Saygılar

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.