İzzedin El-Kassam'dan Siyonistlere: Kana Kan Bombaya Bomba


İzzedin el-Kassam Tugayı, Gazze sınırında tatbikat yapan İsrail ordusuna kana kan bombaya bomba ike karşılık vereceklerini ilan etti.

İslami Direniş Hareketi Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayı resmi sözcüsü Ebu Ubeyde “Siyonist düşmanın Gazze sınırında, hava sahasında ve denizinde yaptığı tatbikatlar, niyetinin düşmanca olduğu göstermektedir. Tatbikatın savunma amaçlı yapıldığının edilmesi gülünçtür. İşgalciler ne zamandan beri savunma hattında yer alır oldu? Bu tatbikat, işgalcilerin ileri günlere yönelik gizlediği şeyleri açığa çıkarmaktadır” dedi.

Buna ilave olarak Ebu Ubeyde: “Göğsümüze çöken bu düşman var oldukça, topraklarımız işgal altında kaldıkça cihaddan şimdiye kadar geri adım atmadığımız gibi bundan sonra da atmayacağız. Siyonist gasıplar ve askerleri Gazze’ye düzenleyecekleri her türlü saldırıları karşısına ağır bedel ödeyecekler. İlerleyen günler, sözlerimizi doğrulayacaktır” dedi.

Ebu Ubeyde, siyonistlerin yeni bir saldırıya kalkışmaları halinde, Kassam mücahidlerinin her zamankinden daha güçlü bir şekilde direnişe hazır olduğunun bilinmesi gerektiğini söyledi.

Ebu Ubeyde son olarak “Kana kan, bombaya bomba ile karşılık vereceğiz. Siyonistler her türlü yeni saldırı karşısında acıyı tadacaklar. Siyonist mantık, siyonist nesillere zillet, utanç, pişmanlık ve hezimet dışında bir şey getirmeyecek" dedi.

isra haber

1 yorum:

  1. vay aslan larım birtek yahudi bırakmayım bide vuracahız üç hilal

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.