PAŞASININ BAŞBAKANI!

Başbakan Erdoğan, Org. Başbuğ'un kullandığı sözlerle Taraf'a yüklenince, Taraf Gazetesi'nin manşetten verdiği cevap çok sert oldu.

Org. Başbuğ Taraf Gazetesi'ni hedef alan çok sert açıklamalar yapmış, açıklamalarında "akacak kanın sorumlusu" ve "yerinizi belirleyin" gibi ifadeler kullanmıştı.

Başbakan Erdoğan da dün yaptığı açıklamasında, Org. Başbuğ'un yanında yer almış, Başbuğ'un konuşma üslubu dahil her türlü desteği vermişti. Başbakan, Taraf'a yüklenirken de Org. Başbuğ'un ifadelerini kullanmıştı.



Taraf Gazetesi, Org. Başbuğ karşısında geri adım atmadığı gibi Başbakan karşısında da geri adım atmadı ve cevabını manşetten verdi."Paşasının Başbakanı" manşetini kullanan Taraf Gazetesi, haberi "Şemdinli'de Büyükanıt'ın arkasında durması eleştirilen Başbakan, şimdi de Aktütün haberleri nedeniyle medyayı tehdit eden Başbuğ'a sahip çıktı" cümleleriyle verdi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.