T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Re: [Egemen Türkiye] Re: ‘Askere daha fazla yetki’, çözümü daha da güçleştirir!

Fener Rum Patrikhanesinin kapatılması için ve hatta tek tuğlası dahi kalmadan yıkılması(ekte gönderdiğim resimde ileti tarihine bakıver) için mücadele eden bana, bunlardan bahsetme. Osmanlı anlayış ve hoşgörüsünün fazla geldiğini ve hatta "diyalog"a karşı olduğumu da defalarca ifade ettim; beni bilen bilir. http://groups.google.com.tr/group/anadoluhaber/browse_thread/thread/64b70aa19a3ea993/db860392bd0c2294?lnk=st&q=fener+rum+patrikhanesi+#db860392bd0c2294
Senin hıristiyanın iyi, benim ki kötü olmaz. Yüce Allah Kur'an da bu zihniyeti deşifre etmiştir ve "O" dururken ne sana ne de onların sözüne de inanacak değilim!
"FATİH SULTAN MEHMET in kemikleri üzerinde BİZANSI Kurdunuz." demişsin:
Ayasofya müze haline dönüştürüldüğünde neredeydiniz! Hadi varmısın "Ayasofya tekrar cami olsun" kampanyasına! Göreyim "Fatih'in torunlarını(!)"
Tezgaha gelince;
Dün Fethullah Hoca olur, bugün Abdullah Gül, R. Tayyip Erdoğan, yarın ben!
"Oysa ulusalcıların gerçek amacının/düşmanının İslam olduğunu, İslam'a düşmanlık etmek istediklerini görüyorum." demiştim.
Ulusalcı hokkabazların tuzağına düşerek "Sarı İnek"i de feda etmem!
Sırtlanlar bir vahada çok güçsüzmüş kalmışlar, kaybolmuşlar belli ki. karşılarında bir öküz sürüsü varmış ama öküzler tam öküz. saldırsalar tüm sırtlanları öldürecek kadar güçlü. sırtlanların ise yaşamk için tek şansları bu ökzüler. ama nasıl? sonra içlerinden birinin aklına bir fikir gelmiş gitmiş öküzlere.
-şeyy demiş biz çok açız aranızda olan ineklerden birinin rengi çok sarı gözlerimizi alıyor buna hakkınız yok onu bize verirseniz size saldırmadan onu alırız ve birdaha gelmeyiz.
öküzler toplanmış yaşlı öküzün itirazlarına rağmen sarı ineği verme kararını almışlar.
tabi sırtlanlar durur mu? 2 gün sonra tekrar gelmişler ve bu sefer başka bir ineği istemişler
-sizin şuradaki sıska ineğin çanı bizim arkadaşları çok rahatsız ediyor o ineği de verir misiniz? biz burada hep birlikte yaşıyoruz bizi rahatsız etmeye hakkınız yok zaten yeterince kalabalıksınız.

bu haftalarca devam etmiş öküzler zayıflaya dursun sırtlanlar güçlenmiş artık izin istemeden istedikleri ineği alıp gidiyorlarmış.buna dur deme vakti gemiş öküzlerin ama sayıları çok az kalmış hatta sırtlanlar onlardan aha kalabılıklaşmış

öküzler toplanmış ve yaşlı öküze sormuşlar nerde hata yaptık biz ? onlara iylik yaptık suçumuz bu mu?
"suçumuz" demiş yaşlı öküz gözlerindeki yaşla "sarı ineği vermekti…
"

13 Ekim 2008 Pazartesi 02:14 tarihinde Yusuf TAHA <yusuftaha89@gmail.com> yazdı:
Allah askina biraz vicdan.
PAPA EFTİM Kurtulus Savasinda Klisesinde Cephane saklayan Kuvvacidir. Ana dilleri Türkce olan Hiristiyanlardir. Alpaslan in yanina gecen PECENEKLERDENDİR. KIBRIS davasinda yapılan RUM MEZALİMİNİN Resimlerini katliamlarını Dünya ve ÖZELLİKLE Türkiye ye sızmasında etkili olmustur. TURK KAMUOYUNUN Devlet üzerinde baskı kurması bu resimlerin etkisi de oldu.
Sevgi ERENOL tüm Türkiye ye EKUMENLİGİ anlatmıs. Bunun Bizans olacagini göstermistir.
Senin ABDullah GÜL , Recep Tayyip in ABD nin destekledigi Tüm Dünya ca "Constanapolis EKÜNENİKLİGİ" ni tanıdı. Orada onlarin ibadetine girdi. İzledi. Tanıdıkları anlamına gelir.
FATİH SULTAN MEHMET in kemikleri üzerinde BİZANSI Kurdunuz. Utanmadan böylesine iftiralar.
Ekumenlik nedir ? Bak Ukranya da devlet baskani olarak karsilandi. Ukranya daki 40 milyon nufusa bakan Ukranya Ortodoks Kilisesi RUS ortodoks kilisesinden ayrıldı. Bizans ı kabul ederek katıldılar.
Su an sınırlarımız etrafinda Rusya haric 70 milyonluk ortodos nufus. BİZANS ın yeniden kurulusunu kutluyor. EKUNMENLİK oldu. Tüm dünya 220 milyon nufusun kabesi Ayasofya ve Fener RUM patrikhanesi ve HALİC oldu.
Kaldi ki bu ORTODOKS aleminde senin gibi uyduruktan müslümanlar yok. Onlar da AKP gibi SENER UYGUR v.b. generallerini MOSSAD sorgulatmazlar. İSRAİL mecsidi yikiyor. AKP ne yapiyor ?
ERGENEKON iddianamesinde Rockeffeler , Siyonizm ile birlikte oldugu geciyor. ( Dolmabahce görüsmesi) NASRALLAH ta bunu söyledi. AKP yi ajanlik ile sucladi.

12 Ekim 2008 Pazar 20:11 tarihinde Malik <> yazdı:

Yani, kilisede toplantı yapan ve terör örgütü kurmaktan içeri tıkılan örgüt mensupları devşirme diyorsunuz. Yoksa demiyorsunuz da ben mi öyle sandım? Konuyu saptırmak gibi bir amacım da yoktu halbuki! Ulusalcılar/Ergenekon/PKK arasındaki ilişkide kilsenin rolü nedir, orada papaz eli öpmeye gidenler, şaraplarını içerken mutlaka vatan/millet/sakarya edebiyatı yapıyorladı...

Ergenekon'un karargahının ve kasasının Türk Ortodoks Patrikhanesi olması diye bir şey yok zaten. Şerefsiz basının uydurması(!)

Ulusalcıların misyoner savaşı göstermelik! Bir yandan ulusalcılar Türkiye'de misyonerlere karşı güya mücadele veriyor. Oysa ulusalcıların gerçek amacının/düşmanının İslam olduğunu, İslam'a düşmanlık etmek istediklerini görüyorum.

Ergenekon iddianamesinin eklerinde yer alan belgelerde ulusalcı çıkışlarıyla dikkat çeken Noel Baba Vakfı ve Noel Baba Barış Konseyi ile ilgili bilgiler de bulunuyor. Ergenekon üyesi olmak suçundan tutuklu bulunan ve misyonerlik karşıtı ulusalcılarla birlikte hareket eden Muammer Karabulut'un başkanlığını yaptığı vakfın, Antalya'da 1-7 Aralık 2005 tarihleri arasında gerçekleştirdiği "23. Noel Baba ile Dünya Barışına Çağrı Etkinlikleri"ne İsviçre başta olmak üzere pek çok Avrupa ülkesinden misyoner kuruluşun katıldığı ve ortak kararların alındığı belirtiliyor. Karabulut, "Bizim sadece ismimiz Noel Baba, biz bir misyoner kuruluş değiliz, yabancılarla hiçbir ilişkimiz yok" açıklaması yapıyordu. İddianamede Noel Baba Barış Konseyi antetli kağıda yazılmış, Karabulut'un emekli yüzbaşı Muzaffer Tekin'e yönelik övgü dolu yazıları da yer aldı.



11 Ekim 2008 Cumartesi 05:28 tarihinde Yusuf TAHA <yusuftaha89@gmail.com> yazdı:

Cevik BİR in AKP nin Danısmanı oldugunu duyurmak. Veya Onder Aytac ( Taraf) , Fetulllah Gülen in Kenan EVREN yaptıkları ile cennetliktir sözü insanlara iletmek kafalari bulandirmak degildir. Müslümanlık kisvesi altında Haclilara- Siyonizme her türlü alcakliga hizmet eden sakat zihniyeti sergilemektir. Geçen hafta CNN , Fox ta adamlar gösteriyor.CIA ajanlarının , Mossad Ajanlarının İSLAM din kılıgına girmesi ve devsirmelerini. Fettullah in Özel kalem müdürü. Televizyon kurdugu adam HAHAM oluyor. Devsirdigi okullardaki ögretmenler ve ögrenciler Hiristiyanlikta Evangelik MOON tarikati misyoner oluyor.

10 Ekim 2008 Cuma 18:11 tarihinde Malik <> yazdı:
Paşaları sizler kadar yakından(!) tanı(ya)mıyoruz!
Konuyu saptırmak, dikkatleri dağıtmak ve lafı çevirmek gibi ayak oyunlarını tanıyoruz ama!

10 Ekim 2008 Cuma 18:01 tarihinde Yusuf TAHA <yusuftaha89@gmail.com> yazdı:
Bunu PROSTATLI emekli subaylara yakıştırmak yerine ABD ci CEVİK BİR kimin danışmanı ? Ona bakın. ERGENEKON TERTİPCİLERİNİN.

10 Ekim 2008 Cuma 17:58 tarihinde Malik <> yazdı:
Aktütün saldırısı Ergenekon tertibi
Emekli İstihbarat Binbaşı Kemal Şahin, Aktütün Karakolu'na yapılan saldırının zamanlaması ve meydana geliş şeklinin çok anlamlı olduğunu belirterek, "Saldırının Ergenekon-PKK işbirliği olduğunu düşünüyorum' dedi. Güneydoğu'da yıllarca PKK'ya karşı mücadele eden Jandarma İstihbarat emekli Binbaşı Kemal Şahin, Aktütün Karakolu'na yapılan saldırıda açık bir istihbarat zafiyetinin görüldüğünü söyledi. Şahin, "Ergenekon'un PKK ile birlikte olaylar çıkardığı, terör örgütü ile ve işbirliği yaptıkları belgelendi. Ergenekon zihniyetinin içeride kaos oluşturma, olduğunu biliniyor artık. Yani içeride ve dışarıda bağlantıları olan anlamlı bir olay olarak görüyorum. ABD'nin dışarıda istihbarat bilgisi vermemesi, içeride de gerekli önlemlerin alınmaması bunun PKK-Ergenekon tertibi olduğunu düşünüyorum" dedi.

08 Ekim 2008 Çarşamba 18:42 tarihinde ahmet dogan simsek <ahmetdogan.simsek@gmail.com> yazdı:
incek Apo ve diğer bazı zevat ile görüşmeler) Gerektiğinde PKK adına ordumuzun içinden eylemler yapılıyordu ve Şemdinlide açığa çıkarıldılar. Yapılan seçimler ise Ordu içindeki organize bir derin natoyu, ABD ve Batının NATO ya bağlı ordumuz üzerinden Türk halkını değişik provokasyonlar ile yönlendirmeler ile yönetme rahatlığını ve hareket kabiliyetini kısıtladı. Bu kısıtlama ya karşı diledikleri gibi yönetimi ellerinde tutan ve hesap vermeyen derin Natoyu endişeye sevk etti CB lığı krizi GKB 27 nisan bildirisi sçimle milli iradeyi klasik CHP çizgisine getirme planları milli irade tarafından engellendi. O halde geriye terör ve olağan üstü hal üzerinden ülkeyi bulandırıp 1980 öncesinde yaptıkları oyunları tekrar etmek kalmıştı. Dağlıca baskınındaki karanlık olaylar ile savaş çıkarmak bile denendi Ama seçilmiş iktidar diplomasi yolu ile bunuda önledi. Ergenekon davaları çok kişiyi ve ülkeleri rahatsız ediyordu sonunda iç savaş çıkarılmaya karar verilmiş olmalıki Alevi vatandaşlarda artık uyandıklarından tek çare olarak, Balıkesirde ilk Kürt Türk savaşı başlatılmak istendi, Adanada ve bazı yerlerde zabıta olayları iç savaşa dönüştürme kışkırtmalarına dönüştürüldü. İşte bu sırada daha önceden hazırlıkları yapıldığı anlaşılan Aktütün baskını gerçekleştirildi. Ama artık cep telefonları ile fotoğraflar dahil tüm bilgiler siber uzayda uçuşuyordu. Bu ağır silahlar uzun süreli bir tahkimat ile o dağlara taşınmış ve bazı personel neden onları önlemediğimizi anlayamıyordu. Halbuki bu olay her tarafta Türklerin Kürtlere ve Kürtlerin de Türklere saldırması için tezgahlanmış bir olay olarak görünüyordu ve ne siviller nede askerler buna inamdı ve oyuna gelmediler. Türkiye değişiyor. Bundan böyle iktidarları millet olarak biz değiştireceğiz.İhtilalciler değil. Bu hükümeti biz atar yenisini seçeriz. Çünkü artık milletimiz yönlendirilmesi kolay cahil halk yığınları olmadığını bu süreç içinde ispatlamış ve Türk medyası da rüştünü ispat etmiştir. Gelecek milletimizindir Dünya çökerken biz ayağa kalkıyor dünya yaşlanırken biz gençleşiyoruz. Herkesin bir hesabı var ama Allahında bir hesabı olduğu unutulmamalıdır. Bu hesabın ben milletimizi yücelterek dünyaya nizamat verecek bir güce eriştireceğine her gün daha da çok inanıyorum. Selamlar A.D.Şimşek
08.10.2008 tarihinde Akkartal <akkartal29@gmail.com> yazmış: Bence, bu işin bitirilmesinin gerekçesi, hesap vermeden ve sınırsız yetki kullanmaktan ziyade, yeterli basiret, firaset, şecaat ve Türk askeri gibi düşünmek, davranmak yeteneklerinden yoksun olmak ile ancak izah edile bilir...
Ağlama duvarı diplerinde dolaşan bir GK Başkanı bulunan bir orduda iyi bir Türk subayı olup, bundan mutlu olmak bilmem ki
ne kadar mümkündür...

08 Ekim 2008 Çarşamba 16:19 tarihinde ahmet dogan simsek <ahmetdogan.simsek@gmail.com> yazdı:
Bu işin bitirilemeyişi yetki azlığından değil hesap vermeden sınırsız yetki kullanılmasından kaynaklanmaktadır. Yetkiler nasıl kullanıldığını araştırıp soruşturma makamlarına açık değil ise vatana ihanet dahi görev gerği kılıfına sokulabilir. Türkiye askerini sorgulayamıyor. Komutanlarını yakından tanımıyor. Onlar sadece dış destekli ihtilal yapıp kafalarına göre anayasa yazıyor ve bizler tüm millet o amayasanın bir maddesini bile onların izni olmadıkça değiştiremiyorsak, Türkiyede halkımızı gizli bir işgal altında tutan gizli bir millete karşıt yapılanmadan şüphelenmekte haklılık olduğu ortaya çıkar. Çok ama çok düşünmemiz gereken bir durum ile karşı karşıyayız. Bu gün Kudüste yahudilerin kutsal mekanı ağlama duvarını ziyaret eden resimleri basına yansıyan ama aynı yerdeki Peygamberimizin miraca çıktığı Mescidi Aksayı ziyada ziyaret ettiğine dair tek bir şey okumadığımız GKB CHP genel başkanını parti binasında ziyaret etti. Basında bunun bir ilk olduğunu yazıyorlar. İlginç değilmi. Son baskına ait GKB açıklamaları tatmin edici bulunmadı ama askerlerin bunu dert ettiğine dair bir haberde yok ortalıkda. Umarız gereksiz bir yetki artırımına meclis izin vermesin de tekrar 25 yıl geriye dönüp herşeye çok daha kötü bir noktadan başlamayalım. Çünkü artık yeni yöntemler araştırılmak zorunda yetki değil. A.D.Şimşek

08.10.2008 tarihinde Akkartal <akkartal29@gmail.com> yazmış:
Doğrusu, askere hangi yetkilerin verilip verilmediğini bilmenin,
veya bunların yeterli olup olmadığını tespit etmenin tek çaresi
şimdi orada bulunmak ve bu görevi üstlenmiş olmak ile anlaşılır.

Şimdiye kadar (24 seneden beri) bu işi bitiremeyişin sebebi eğer yetki darlığı ise, o zaman sormak gerekiyor, neden vaktinde itiraz edilmedi, yetki istenmedi hükümetlerden, diye...
Önceleri yetki tam ve AKP döneminde bu daraltıldı ise, terör
niye AKP zamanına gelmeden bitirilemedi, diye sorulur.

Bunca zamandan beri elimeze geçen ilerden okuyup, paylaştıklarımızdan sonra, bu işin yasal yetki darlığı ile falan
hiç alakalı olmayıp, daha farklı faktörlere bağlı olduğunu ayrıca
düşünüyoruz. Öte yandan hükümet ile askerin gayet iyi anlaştıkları, arada kaybedenin millet olduğuna da ayrıca dikkat
çekmek gerekiyor.





08 Ekim 2008 Çarşamba 14:27 tarihinde ahmet dogan simsek <ahmetdogan.simsek@gmail.com> yazdı:
Asker daha fazla yetkiyi taşıyabilecek durumda değildir. Yetki artırımı savcılara emniyete ve sayıştaya kaydırılmalıdır. Harcadığı paranın hesabını bile sayıştaya vermeyen askeri yetkililer karakıolların neden tahkim edilmediğinin bütçe darlığı ile izah etmeleri doğru bile olsa kabul edilebilir durumda değildir.

08.10.2008 tarihinde Akkartal <akkartal29@gmail.com> yazmış: Askerin yetkileri kısıtlı ise, bunların arttırılması elbette ki gereklidir...
Fakat, asıl mesele içerden yapılan çalışmalarla değil, dışarda, malum veya
meçhul destekçilere karşı yapılacak başarılı harekatlar ile çözüme kavuşa bilir.

08 Ekim 2008 Çarşamba 07:17 tarihinde Malcolm X <malik.sahbaz@gmail.com> yazdı:
Selahaddin Eş Çakırgil
'Askere daha fazla yetki', çözümü daha da güçleştirir!
TSK, son kanlı baskını izah edemiyor.. Başbuğ, Koşaner ve Iğsız başka alanlarda esaslı nutuk çekiyorlardı, ama, bu konuda ya susuyorlar, ya da doğru olmayan bilgiler veriyorlar.. 300'den fazla kişi, günortası bir bölük askerin bulunduğu yere ulaşıyor; termal kameralar, vs.. hiçbir istihbarat değerlendirmemesi yapılmamış.. Saatlerce silahlı mücadele oluyor ve 17 asker can veriyor.. Yedek güçler ve hava desteği saatlerce ulaşamamış.. En önemlisi de, bir bölük en azından 200 kişiden oluşur, başında en azından bir yüzbaşının olur.. Hürriyet'in 6 Ekim günü yazdığına göre, 5 komutan vurulunca, askerler başsız kalmış.. Komutanlar, 2 astsubay ve uzatmalı çavuş konumundaki birkaç asker.. Astsubaylar da gencecik.. Hattâ, birisi 21 yaşında.. Harbokullarında savaş san'atı tahsil eden veya komando eğitimleri gören subaylar neredeydi? Onlar, Dağlıca Baskını sırasında bir eğlencede olan Yarbay Dirik gibi bir konumda mıydılar? Bölgeden bir dost diyor ki: 'PKK sempatizanları bile, 'termal kameralardan sadece eşşekler korkar..' Çünkü, onlar naylon giymeyi bilmezler.. Naylon giyindin mi veya ıslak bir pardösü veya yağmurluk geçirdin mi üzerine, o kameralar seni göremez..' diyorlar.. Bu esprili izahı orada bilmeyen yok.. Bir diğer konu: Bölgenin isimleri değiştirilmiş.. Yahu, bu isimler, ayrı bir halkın isimleri değil.. O yörelerin yüzlerce, binlerce yıldır ismi.. Bunları değiştirmenin mânası ne? Askerler, mahallî isimleri değil, yeni isimleri biliyorlar.. PKK'lılar, kendi aralarında mekanları asıl ismiyle telefonda bile konuşuyor ve askerler onları anlamıyorlar.. O yerin adı, 'Aktütün' değil, 'Bezele'dir.' Diğer yerlerin adı da değiştirilmiş hep.. Pekiy, bunu komutanlar nasıl bilmezler? Em.Gen. Büyükanıt, bir milyon YTL'lik bir zırhlı aracın içinden çıkıp da, halkın karşısında bunun cevabını verebilecek midir? TSK, yeni yetkiler istiyor.. Olağanüstü Hal istiyor, vs.. Bu talebler, bir çarpıtmadır.. Bu son saldırı da, Dağlıca Baskını da, yetkisizlikten değil, daha başka etkenlerden kaynaklandığı, gün gibi ortada.. TSK, ayrıca, yapılacak operasyonlar için Vali'den (sivil bir makamdan) izin alınması mecburiyetinin bile kaldırılmasını istiyor.. Hâlâ, 'sen-ben, asker-sivil' güç gösterisi, yani! Efendim, sorgulamalar ânında, avukatlar bulunmasınmış; haber uçuruyorlarmış örgüte.. Bunlar olabilir de, bunun başka tedbiri yok mudur? Sen kimseye güvenmezsen, sivil güçler de, komutanlara aynı şüpheli yaklaşımı mı sergilemez mi? Ayrıca, bazı yayınların bölgeye girmesi önlenmeli imiş.. Bu çağda, bu kafa!?. O zaman, bütün cep telefonlarını, televizyon ve radyoları yasaklayın.. Unutulmasın, askere verilen her yetki, geçmişte, milletle askerin arasını soğutmuştur.. Evvelki gün, istihbarat uzmanı Ali Nihat Özcan, CNNTürk'de, 'Gümüşhane'deki bir operasyon sırasında yanlışlıkla birçok köylüyü öldürten bir üsteğmenin 25 yıla mahkûm olduğu'ndan yakınıyor ve 'Bu durumda, hangi subay operasyon yapabilir?' diyordu.. Mantık bu.. Yani, vatandaşlar da kazaen öldürülebilir.. Önemi yok!. Bunu Güneydoğu'nun tamamına teşmil ediniz, yıllardır olan bu.. Halk durup dururken soğumadı.. Askere, yeni yetkiler verilmemelidir.. Bu, askerin değil, her insanın içindeki tahakküm arzusunu daha bir azdırır.. Kendilerine verilen vazifeleri, mevcud kanunlara göre yapmayı kabullenenlemeyenler istifa ederler, ayrılırlar.. Yerine, yapacak olanlar gelir.. Ama, ellerindeki silahları yaptırım mekanizması olarak Meclis'e karşı da kullanamamalıdırlar.. Dün Bahçeli, 'yapamıyacak olan siyasî sorumlular gider, yapacak olanlar gelir..' diyordu.. Ama, 'siyasî sorumlular'ı bilhassa vurgulayarak.. 'Siyasî olmayan sorumluların gitmesini' de isteyiniz de göreyim.. Siyasî ekipler mi sürdürecekler, silahlı mücadeleyi? Bahçeli dün, 'Irak topraklarında tampon bölge oluşturulması'nı da istiyordu.. Ama, Türkiye topraklarında 'tampon bölge' oluşturmayı akledemiyordu.. Sen kendi ülkende başarılı olamıyorsan, orada garantin nedir ya da, meselâ Tunceli de, sınırda mıdır? Ve tekrar edelim, Irak'daki muhatabımız kolu kanadı kırık ve ancak Amerika'nın emrine göre hareket etmek zorunda kalan merkezî veya mahallî hükûmetler değil, işgalci Amerika'dır.. Halkımız yanıltılmamalıdır.. Bu oyunlar içinde, asıl plan, Amerikan planlarıdır..
--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
Bu Sitede Yer Almayan İletiler Bana Ait Değildir.
-------------------------------------------------------------------------
Şimşekleri üstüne en çok "oyunları bozanlar" çeker!
Zulüm, kısmak istediği sesi nârâ yapar!
Ve bazı ölüler, yaşayanlardan çok daha yüksek sesle konuşur...
Malcolm X onlardandı.
(ALLAH RAHMET EYLESİN)




--
En iddiasız IDDIACI: Hüsrev ÖZEL



--
En iddiasız IDDIACI: Hüsrev ÖZEL



--
En iddiasız IDDIACI: Hüsrev ÖZEL



--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
Bu Sitede Yer Almayan İletiler Bana Ait Değildir.
-------------------------------------------------------------------------
Şimşekleri üstüne en çok "oyunları bozanlar" çeker!
Zulüm, kısmak istediği sesi nârâ yapar!
Ve bazı ölüler, yaşayanlardan çok daha yüksek sesle konuşur...
Malcolm X onlardandı.
(ALLAH RAHMET EYLESİN)



--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
Bu Sitede Yer Almayan İletiler Bana Ait Değildir.
-------------------------------------------------------------------------
Şimşekleri üstüne en çok "oyunları bozanlar" çeker!
Zulüm, kısmak istediği sesi nârâ yapar!
Ve bazı ölüler, yaşayanlardan çok daha yüksek sesle konuşur...
Malcolm X onlardandı.
(ALLAH RAHMET EYLESİN)





--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
Bu Sitede Yer Almayan İletiler Bana Ait Değildir.
-------------------------------------------------------------------------
Şimşekleri üstüne en çok "oyunları bozanlar" çeker!
Zulüm, kısmak istediği sesi nârâ yapar!
Ve bazı ölüler, yaşayanlardan çok daha yüksek sesle konuşur...
Malcolm X onlardandı.
(ALLAH RAHMET EYLESİN)



--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
Bu Sitede Yer Almayan İletiler Bana Ait Değildir.
-------------------------------------------------------------------------
Şimşekleri üstüne en çok "oyunları bozanlar" çeker!
Zulüm, kısmak istediği sesi nârâ yapar!
Ve bazı ölüler, yaşayanlardan çok daha yüksek sesle konuşur...
Malcolm X onlardandı.
(ALLAH RAHMET EYLESİN)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
*Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.