(anadoluhaber) Fwd: [yüksekTürkiyeideali] SON BULUSMA... Sevgili Arzu Kok hanim sagolasin asil gidilmesi gereken gercek film bence...Ahmet Idiz..



---------- Yönlendirilmiş ileti ----------
Kimden: ahmet idiz <ahmetrobin@gmail.com>
Tarih: 17 Kasım 2008 Pazartesi 10:49
Konu: [yüksekTürkiyeideali] SON BULUSMA... Sevgili Arzu Kok hanim sagolasin asil gidilmesi gereken gercek film bence...Ahmet Idiz..
Kime:


 SON BULUSMA... Sevgili Arzu Kok hanim sagolasin asil gidilmesi gereken gercek film bence ve paylastigin icin sagolasin.ve herkezi bu filme giderek filme,ve son gazilerimizin ruhuna sahip cikmasini istiyorum
Nur icinde yatsinlar.Allah mekanlarini cennet etsin
 
 ...Ahmet Idiz..

Kime:


SON BULUSMA

 

            Ataturk'un hayatta kalan son 3 askeri, 100 yasindan sonra kamera karsisina gecti ve bizlere yasadiklarini anlattilar. Bizler icin, bu vatan icin savastiklari yetmiyormus gibi yasadiklarini anlatmayi bir son gorev kabul edip gonullu olarak oynadilar bu filmde. Simdi ise gorev sirasi Turk Ulusu'nda. Cunku filme sponsor bulunamadi.

            Herkes Can Dundar yapimi "Mustafa" filmini tartisiyor bu gunlerde. Ancak su siralar vizyonda yakin tarihimize isin tutan bir film var. Zugurt Aga ve Selamsiz Bandosu gibi onemli yapimlara imza atmis Nesli Colgecen Ataturk'un hayatta kalan son uc askerini bir araya getirmis bu filmde. Ve onlar artik hayatta degil. Bu film ile son gorevlerini de yapip goctuler ebediyete. O yillari, cephede ve sonrasinda yasadiklarini, Kurtulusumuzun oykusunu son kez anlatiyorlar.

            Birbirlerini medya araciligi ile taniyan uc gazi. Ancak birbirleriyle ilgili haberleri pur dikkat dinleyen uc efsane. Olumle dalga gecer gibi her ayrilislarinda birbirlerine "hayirli yolculuklar" dileyecek kadar ermis. Iste o guzelim insanlarin son bir gayretle iclerindeki vatan sevgisiyle gonullu oynadiklari bu filme sponsor bulunamadi. Yapimcisi Can Dundar oldugu icin aldigi tum tepkilere ragmen "Mustafa" filmine bile sponsor bulunurken ve bu film gise rekorlari kirarken, "Son Bulusma" sponsor bulamiyor. Nesli Colgecen "Belki de benim beceriksizligimden" diyerek hakli sitemini uzeri kapali diye getiriyor.

            Bu filmin  en buyuk ozelliklerinden bir tanesi burada cok gercek, cok inandirici bir vatan sevgisi var. Bir fedakarlik var ve bir vefa var. Bu film asla ve asla tekrari olamayacak bir film. Cunku bu uc kahraman artik aramizda degil ve benzerleri de yok. Bu anlamda filmin sinema filmi olmaktan ote daha buyuk bir anlami var; Bugunku ve gelecek kusaklara cok onemli bir belge. Kurtulus Savasi'nin son belgesi. Ve bunu  inanarak, yureklerinden gelerek yapmislar. Daha oncekileri onlari birtakim gazeteciler ziyaret etmis, universiteler ilgilenmis. Bu nedenle belki de tanidik gelmis cekimler ve cok rahat davranmislar. Goruyoruz bunu filmin fragmanlarindan.

            Omer Koyuk, Yakup Satar, Veysel Turan gazilerimiz son gorevlerini yapip anlattilar bizlere tarihimizi. Simdi sira Turk Ulusu'nda. Bu filme Turk Ulusu sahip cikmali. Cunku bu filmin aranan sponsoru aslinda Turk Ulusu'dur. Bunu da filmin gise rekorlari kirmasini saglayarak gosterecektir.

 

ARZU KOK

 

 

Ya savasip ozgur yasarsin ,
Ya da duz yolda sasarsin

Ahmet Idiz..

www.TurkceKarakter.com Bozuk gorunen Turkce harfleri duzelten site.
__._,_.___
http://groups.yahoo.com/group/YuksekTurkiyeIdeali
UYARI :
E-MEKTUBUNUZU DİĞER ADRESLERE İLETİRKEN,
E-POSTA ADRESLERİMİZİN İSTENMEYEN ÜÇÜNCÜ ŞAHISLARIN ELİNE GEÇMEMESİ İÇİN, ÖNCE GÖNDERENİN ADRESİNİ SİLİNİZ, DAHA SONRA ALICI ADRESLERİ BCC (GİZLİ ALICI) KISMINA YAZIP GÖNDERİNİZ...  İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

http://groups.yahoo.com/group/YuksekTurkiyeIdeali


Yuksek Turkiye İdeali Grubumuzun resimli - sesli dosya ve iletilerine, http://groups-beta.google.com/group/YuksekTurkiyeIdeali linkinden kolayca ulaşabilirsiniz.


--------------------------YÜKSEK TÜRKİYE İDEALİ-------------------------------------

                   YURTTA SULH CİHANDA SULH
-------------------------------------------------------------------------


<*>  YuksekTurkiyeIdeali@yahoogroups.com,
     Yaktığınız ışıklarla yeryüzünün ilerleme taşlarından biri olsun için,
     açıcı, çözücü, inşa edici, yol gösterici bilgi alanıdır.


     
<*>  Üye olmak için
     YuksekTurkiyeIdeali-subscribe@yahoogroups.com adresine     
     Boş bir mail gonderip, size gelecek olan Confirm
     mailini reply (yanıtla) yapmanız yeterlidir,
     yada
     http://groups.yahoo.com/group/YuksekTurkiyeIdeali
     tıklayarak da üye olabilirsiniz.


<*>  Grubumuzun resimli - sesli dosya ve iletilerine,

     http://groups-beta.google.com/group/YuksekTurkiyeIdeali/

     linkinden kolayca ulaşabilirsiniz.


<*>  Onemli not: Gruptaki yazilarin sorumlulugu ilgili yazinin yazarina aittir. Grup kurucusu, moderatörler ve diger üyeler sorumlu tutulamazlar. Gruba  üye olanlar üye olduklarinda yazilarindan sadece kendilerinin  sorumlu olduklarini kabul etmis olurlar. Bu ifadeler her mesajin altinda yer almaktadir. Bu nedenle üyeler bu kosullarin varligindan haberdar olmadiklarini iddia edemezler.




Recent Activity
Visit Your Group
New business?

Get new customers.

List your web site

in Yahoo! Search.

Moderator Central

Get answers to

your questions about

running Y! Groups.

All-Bran

Day 10 Club

on Yahoo! Groups

Feel better with fiber.

.

__,_._,___


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.