T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Gorkem Ates'in Gunlugu - 3-5 Nisan 2005

5 Nisan 2005

Gecenlerde cok anlamli bir deyis okudum. Aynen soyle diyordu: "Herkes zaman zaman uzer". Gercekten de insanoglu bazen davranislari ve sozleriyle kendine ve topluma cok zararli olabiliyor. Bunu her yastan her kesimden insanda gozlemleyebilirsiniz. Hayatta herkes zaman zaman kotu durumlara dusebiliyor, dusuyor. Bu durumda dusene bir tekme de sen vur anlayisina insanim diyen herkesin karsi cikmasi gerekmez mi? Gerekir. Ancak ne yazik ki gunumuzun materyalist dunyasinda insanlar yalniz kendilerini ve etraflarindaki yakin, dar cevreyle ilgileniyorlar. Cogu insan komsularini bile tanimiyor. Arkadaslik ve dostluk baglari giderek curuyor. Hayat bir yandan karmasIklasirken bir yandan da tek duzelesiyor. Belki de atalarimiz daha sansliydi, ne dersiniz?

3 Nisan 2005

Insanlarin ne olduklariyla kibirlenmeleri ne kadar aci degil mi? Bazi insanlarin sahip olduklari para ve statu onlarin burunlarini kaldirmaya yetiyor da artiyor bile. Kendileri kadar sansli olmayan insanlari ezmek bazilarina zevk veriyor. Insan hayata cok sansli olarak gelebilir: iyi bir aile, sicak bir ev, bol para ve statu... Ama bunlarin hicbiri baskalarini hor gormek icin bir mazeret olamaz. Unutulmasin ki dunya hayati dunyada kaliyor ve herkes kendi davranislarindan sorumlu. Ister dindar biri olun ister olmayin, sundan emin olun ki eger hayatta adalet olmasaydi, anlamsiz olurdu. Dunya hayatinin ne derece adil olmadigi malumunuz. Bu durumda olumden sonra bir hesaplasmaya inanmaliyiz.

Iyi Pazar'lar!

http://www.gorkemates.com


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.