(anadoluhaber) BENDE DİYORUM Kİ


BENDE DİYORUM Kİ

 

Güneydoğudaki kalkışma hareketi, sözüm ona Ermeni soykırımı, ılımlı İslam dayatmaları ve nihayet Anayasamızın değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez olan maddelerinin tartışılmaya açılması…

 

         İlk bakışta birbirleriyle ilgisi yokmuş gibi sıralanmış başlıklar, aslında bir ülkeyi parçalamak, teslim almak, yok etmek için iç içe geçmiş konu başlıklarıdır.

Emperyalizm, işbirlikçileri ve karşı devrim ittifakı bu projenin mimarlarıdır.

 

Bende diyorum ki, ülkemizin üniter yapısının değiştirilmesiyle sonuçlanacak olan, KALKIŞMA HAREKETİNE KARIŞANLAR bu eylemlere yardım, yataklık ve teorisyenliğini yapanlar topyekûn Kuzey Irak'a gönderilmeli orada AĞABEYLERİNİN (ABD ) SICAK KUCAĞINDA kurduklarını zannettikleri bağımsız! Vatanlarında mutlu bir yaşam sürmeleri sağlanmalıdır. Bulgaristan'da hiçbir kalkışma veya teröre bulaşmadıkları halde 1 milyona yakın Türk'ün sınır dışı edildiğini hatırlayınız.

 

         Tarihte ermeni soykırımı yaptığımızı iddia eden tüm vakıf dernek ve sivil toplum örgütü üyeleri ve yöneticileri, üniversitelerdeki akademisyenler, basın ağaları bunu iddia eden her KİM VARSA, tespit edilip en ağır cezaya çarptırılmalı ve tüm unvanları ellerinden alınarak gerektiğinde vatandaşlıktan dahi çıkartılmasının yolu açılmalıdır. Batının en merkezinde soykırım yapılmamıştır demek suç sayılıyor da, işlemediğimiz bir suçu işlemiş gibi gösterenlere karşı neden hukuk ve devlet gereğini yapamaz?

 

         Ülkemizi bölen, modern TÜRKİYE CUMHURİYETİ yerine Emperyalizmin güdümünde,  akıl ve bilimden uzaklaştırmayı hedef alan ılımlı İslam modelini kim savunuyor, kim dayatıyor ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ KURUMLARINI buna göre kim şekillendiriyorsa topyekûn sıfat, makam, mevki, kariyer demeden vatan haini ilan edilip en ağır cezalara çarptırılması sağlanmalıdır.

 

           Hangi projenin temsilcileri olurlarsa olsunlar, hangi görevde bulunuyor olurlarsa olsunlar, değiştirilemez olan anayasamızın ilk 4 maddesini tartışmaya açmak, özünü değiştirmek gibi maksatlar içeren tekliflerle MODERN TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN topyekûn ortadan kaldırılmasını amaçlayanların, vakit kaybetmeden ve yurt dışına kaçmalarına fırsat verilmeden teker teker yakalanıp en ağır cezalara çarptırılmaları kaçınılmazdır.

       Peki, tüm bunları yapmak sizce FAŞİZAN bir zihniyetin ürünü müdür dersiniz?

TEKRAR DÜŞÜNÜN!

Devletler hayatında 80 yıl, 100 yıl, çok küçük bir zaman dilimidir. 85. YILINDA Cumhuriyetimizin sınırları, rejimi, anayasasının özü nasıl tartışılıyorsa bundan sonraki 85 yılda TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ hangi tehlikelerin beklediği de açıktır.

Gelecekte ne Türkiye Cumhuriyeti, ne sınırları ne de kurumları kalacaktır. ÇOCUKLARIMIZ Ermeni, Kürt, Yunan, ABD vatandaşı olarak yaşamlarını sürdürebilirler belki… Binlerce yıllık tarihi ve kültürü olan ve tarihin tüm evrelerinde bağımsız kalmayı sürdürebilen bir ulusun bakiyesi olarak içinize sindireceğinizi sanmıyorum.

 

       İŞTE BUNUN İÇİNDİR Kİ YAPILACAK ŞEY YAPILMAZSA SONUCU ACIMASIZ VE ONURSUZ OLACAKTIR.

 

SAYGILARIMLA

Hasan Kotan

17 Kasım 2008

 

KUVAYİ MİLLİYE ŞEHİTLERİ

 

Şehitler, Kuvâyi Milliye şehitleri,
mezardan çıkmanın vaktidir!
Şehitler, Kuvâyi Milliye şehitleri,
Sakarya'da, İnönü'nde, Afyon'dakiler
Dumlupınar'dakiler de elbet
ve de Aydın'da, Antep'te vurulup düşenler,
siz toprak altında ulu köklerimizsiniz
yatarsınız al kanlar içinde.
Şehitler, Kuvâyi Milliye şehitleri,
siz toprak altında derin uykudayken
düşmanı çağırdılar,
satıldık, uyanın!
Biz toprak üstünde derin uykulardayız,
kalkıp uyandırın bizi!
Uyandırın bizi!
Şehitler, Kuvâyi Milliye şehitleri,
mezardan çıkmanın vaktidir!


Nazım Hikmet 1959

 

 


--
"Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir." M.KEMAL ATATÜRK


  İLETİ ALMAK İSTEMEDİĞİNİZDE   LÜTFEN BOŞ BİR E- POSTA ATINIZ
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.