(anadoluhaber) Betreff: İlt: [Saadet! Şimdi] ... GÜNCEL: Hulki CEVİZOĞLU :UTANILACAK İŞ YAPANLAR..

devlet olgunlugunu isbatlamalidir,..
tarihte usaklik edenler ölmüstür..
bu usaklarin hatasindan dolayi simdi etnik kikmlik ve kültürler muzdaribdir.
babalar evlatlarinin hatalarini bilselerde onlari yüceltmek gururlandirmak ve kisilik kazandirmak icin evladim yanlisim varsa özürümü magzeretimi kabul ederim der..
siz türk milletinden türk milleti özür dilemis bunda kocunulacak ne var da büyütüyor bu ataistlaikler anlamiyorum..
evet Atatürk bütün kültür ve etnik kimlere zülm etmistir..
halkimizdan o usak icin özür dileriz demek asaglik deyildir..
selam 
 
-------Originalmeldung-------
 
Von: Bir Er
Datum: 22.12.2008 16:55:58
Betreff: İlt: [Saadet! Şimdi] ... GÜNCEL: Hulki CEVİZOĞLU :UTANILACAK İŞ YAPANLAR..
 


Birkan Eroğlu

--- 20/12/08 Cts tarihinde DOGAN TUFAN <aktuel.dergisi@yahoo.de> şöyle yazıyor:
Kimden: DOGAN TUFAN <aktuel.dergisi@yahoo.de>
Konu: [Saadet! Şimdi] ... GÜNCEL: Hulki CEVİZOĞLU :UTANILACAK İŞ YAPANLAR..
Kime: muslumanturk@googlegroups.com, qurannesli@googlegroups.com, ulkucutalebebirligi@googlegroups.com, bbpsivas@googlegroups.com, aLpereNBozkurt@googlegroups.com, emribilmaruf@googlegroups.com, tarim_bilgi_bankasi@googlegroups.com, ziraatci_aksan@googlegroups.com, sivaszmo@googlegroups.com, mazimail@googlegroups.com, mersingrubu@googlegroups.com, mevsims@googlegroups.com, mizah@googlegroups.com, muslumanfizikci@googlegroups.com, mustafamutlux@googlegroups.com, muzik-mizah@googlegroups.com, ne_mutlu_turkum_dyene@googlegroups.com, neistersin@googlegroups.com, olsun-erzurum@googlegroups.com, paylas-im@googlegroups.com, paylasim-guzeldir@googlegroups.com, penturkiyemerkezi@googlegroups.com, polemk@googlegroups.com, romantik-hazan@googlegroups.com, rsanedebiyat-unsubscribe@googlegroups.com, safak@googlegroups.com, savassuzal@habergazete.com, seksenlerinruzgari@googlegroups.com, sewgadasi@googlegroups.com, sinavlar@googlegroups.com, sizingrup@googlegroups.com, sohbet@googlegroups.com, sohbet-ozgur-munazara@googlegroups.com, stockdaily@investorguide.com, suffa@googlegroups.com, sunnyy@googlegroups.com, tarimsalhaber@googlegroups.com, terorsorunu@googlegroups.com, tobaccogroup@googlegroups.com, tolgay@googlegroups.com, tugbanin-en-sevdikleri@googlegroups.com, turancatli9@googlegroups.com, turkdizileri@googlegroups.com, turkkomandolar@googlegroups.com, turk-mp3@googlegroups.com, turk-sanat-muzne-gonul-verenler-hayrbarman@googlegroups.com, turkvet-otk@googlegroups.com, tutuneksperleri@googlegroups.com, ulusal@ulusalkanal.com.tr, uzumgozlum-unsubscribe@googlegroups.com, vatanseverturkmilleti@googlegroups.com, yenisafak@googlegroups.com, zahidan@googlegroups.com, canakkalekemalist@googlegroups.com, tr-cafe@googlegroups.com, maydanoztohumu@googlegroups.com, wwwbeyazrenklerorg@googlegroups.com, sevdamcafe@googlegroups.com, katre-i_tasavvuf@googlegroups.com, saadet_simdi@googlegroups.com, nizam-i_alem_alperen_neferler@googlegroups.com, turkiye-sevdasi@googlegroups.com, zemheri@googlegroups.com, firsatpostasi@googlegroups.com, islamvetoplum@googlegroups.com, safkan@googlegroups.com, alperenler-geliyor@googlegroups.com, zencefil@googlegroups.com, cennet-mahallesi@googlegroups.com, bzm-gurup@googlegroups.com, networkmp3@googlegroups.com, grouproyalite@googlegroups.com, itugercekleri@googlegroups.com, huzurpinari@googlegroups.com, imam-hatipler@googlegroups.com, dindersiplatformu@googlegroups.com, dkabplatformu@googlegroups.com, kou-sbky@googlegroups.com, iel78@googlegroups.com, depom@googlegroups.com, okan-universitesi-bilgisayar-muhendisligi-2006@googlegroups.com, yorumbizden@googlegroups.com, kuyerel@googlegroups.com, islamvebilim@googlegroups.com
Tarihi: 20 Aralık 2008 Cumartesi, 20:44

GÜNCEL: Hulki CEVİZOĞLU :UTANILACAK İŞ YAPANLAR..
Hulki CEVİZOĞLU
Her zamanki gibi ülkesinden utanan bir grup aydın(!), "Ermeniler'den özür dileme kampanyası" başlattı...
İnsan niye özür diler?
Utanılacak bir şey yaptığında.
Demek ki bunların "utanacak bir şeyleri" varmış!..

SOYKIRIM YARATMAK!..
İnternetteki kampanya metnine imza atanların listesi, basında ve kendi sitelerinde yer alıyor. Bunlar, "kendi adımıza özür diliyoruz" diyorlar ama, "kendi adlarına" (!) bir soykırım yaratıyorlar.
Sanıyorum imza atanların çoğu, metinde yer alan "En büyük felaket" sözünün anlamını bilmiyor. Bunu, geçenlerde emekli büyükelçilerimizden CHP milletvekili Şükrü Elekdağ açıkladı. Dedi ki, "En büyük felaket sözü sıradan bir söz değil, Avrupa'daki Ermeni lobisinin (diasporasının) 'soykırım'yerine kullandığı bir söz."
Bu aydınlar "en büyük felaket" için özür dilerken, aslında "Türkiye'nin soykırım yaptığını" kabul etmiş oluyor. Ama kendilerine sorulunca, "Hayır bizim imzaladığımız metinde soykırım sözü geçmiyor" diyorlar!..
Gerçekten yüksek bir bilinçle karşı karşıyayız!..

"ÖZÜR DİLEME ŞAŞKINI" AYDINLARIMIZ!..
Bu girişim temel dayanaktan yoksun. Çünkü, 1923'de Lozan'ı imzalayan Avrupa ülkeleri bu soykırım iddialarını temize çıkarmışlardı. Lozan bunun da belgesi.
Aslında İngilizler'in İstanbul'da işgali sürdürdükleri 1921'de (yani Cumhuriyet öncesinde) Malta Sürgünleri Davası'nda da İngilizler her türlü suçlamayı yapmış, ama kendi kurdukları "olağanüstü mahkeme" bile beraat kararı vermişti!.. Beraat!..
Gönderen: tufan Tarih: 20.12.2008
(Devamı...
www.aktuel-dergi.org



Yahoo! Türkiye açıldı!
Haber, Ekonomi, Videolar, Oyunlar hepsi Yahoo! Türkiye'de!
www.yahoo.com.tr
 
KOSTENLOSE Animationen für Ihre E-Mails zu Weihnachten - von IncrediMail! Hier Klicken!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.