(anadoluhaber) 3 şehitten 1’i çocuk

3 şehitten 1'i çocuk

 

Terör devleti İsrail, Gazze'ye yönelik başlattığı soykırıma ara vermeden devam ediyor. Hastaneler ise, artık yaralı kabul edemeyecek duruma geldi. Filistin'de 16 gündeki şehid sayısının 1000'i aştığı ve bunlardan 300'ünün çocuk olduğu bildirildi

 

ASLAN DEĞİRMENCİ'nin haberi

 

Katiller sürüsü, Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ediyor. İşgal devleti İsrail'in başlattığı soykırıma tepkiler artarak devam ederken, Gazzeli Doktor Abdullah Mesud Jabi, Vakit'e son durum hakkında bilgi verdi.

"Terörist uçakların saldırıları sonucunda şehidlerimizi takip edemez duruma geldik" diyen Jabi, "Artık hasta kabul edemeyecek duruma geldik. Hastaneler çocuk dolu. Siyonistler, hedef siviller değil diyor, ama gelin hastanelerde bulunan yaralılara bir bakın. İsrail uçakları alçak uçuş yaparak üstümüze bombalar yağdırıyor. 3 kişi bir arada görseler o alana tonlarca bomba atıyorlar. Terörist uçaklar sokaklarda en ufak hareketi fark ettiklerinde hemen yok etme operasyonu başlatıyor" dedi.

 

Siyonistlerin Gazze'de sivil katliam gerçekleştirdiğini belirten Jabi, "2-15 yaş arası yaklaşık 55 kadar çocuk, sadece bu hastanede hayata gözlerini kapattı. Evlerinde ve sokaklarda şehid olan çocukların sayısından haberimiz yok. Yaklaşık olarak 3 bin sivil yaralımız var ve yarısından fazlası sivil vatandaş... İnanın artık şehid sayısını takip edemiyoruz. İş çığırından çıktı" dedi.

Hastanelerin yaralılara hizmet edemeyecek durumda olduğunu vurgulayan, Jabi, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Hastanelerimizde sağlık hizmeti çökmek üzere. Elektrik ve su sıkıntısı ise elimizi kolumuzu bağlıyor. Mısır tarafından yardımlara kısıtlı izin verilmesi, tıbbi malzemelerimizin tükenmesine neden oldu. Cerrahi bölümlerde ise durum çok daha kötü. O kadar çok bomba atılıyor ki; hastanelere sürekli yaralılar taşınıyor. Yaralılara artık yetişemiyoruz. Bizlere gönüllü vatandaşlar ve hayır kurumlarında görevli arkadaşlar yardım ediyor. Hastanelere hasta olarak gelenler bile artık hemşirelik ve hastabakıcılık yapıyor. Büyük bir yükün altında eziliyoruz. İnsanlık yok oluyor ve çırpınıyoruz. Yetişin ey insanlar, neredesiniz? Bu kadar vicdansız olamazsınız?"

"ANNE VE BABAMA ULAŞAMIYORUM"

Ailesinin bulunduğu yere bombalar yağdırıldığını; ancak anne ve babasından hâlâ haber alamadığını belirten Jabi, "2 gün önce Şati kampı vuruldu. Çok sayıda yaralı ve şehid haberleri geldi. Orada annem ve babam var. Ancak henüz onlardan haber alamadım. Durumları hakkında tek bir bilgi yok. Rabbim bu masum halka yardım et" diye konuştu.

SİYONİSTLER, DOKTORLARI TEHDİT EDİYOR

Gazzeli yaralılara yardımcı olmaya çalışan yabancı doktorların telefonlarına Siyonistler tarafından 'tehdit' mesajları geldiğini anlatan Jabi, şunları söyledi: "Çok sayıda sınırda bizlere yardıma gelen yabancı meslektaşlarımız bekletiliyor. Bazı doktor arkadaşlarımızın telefonlarına ise tehdit mesajları geliyor. Bize yardıma gelmeyi başaran yabancı doktorları korkutmak için 'sıra sizde', 'ne işiniz var burada' şeklinde cep telefonlarına mesajlar atılıyor."

 

Vakit- Aslan Değirmenci

 

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.