İsrail, Lübnan`ı bombalamaya başladı.

Günlerdir Gazze`yi bombalayan İsrail, savaştaki cephelerini genişletiyor. İsrail, roket saldırılarını bahane ederek, Lübnan`ı bombalamaya başladı. İşte ayrıntılar...

Günlerdir Gazze`yi bombalayan İsrail, savaştaki cephelerini genişletiyor. İsrail, roket saldırıları bahane ederek, Lübnan`ı bombalamaya başladı.

Lübnan güvenlik yetkilileri, roket saldırılarının ardından İsrail`den Lübnan`ın güneyine 8 atış yapıldığını söyledi.

İsrailli yetkililer ve yerel basın, Lübnan`dan İsrail`e bu sabah roket saldırısı yapıldığını, Kiryat Şimona yakınlarında açık alana düşen roketlerin can kaybına neden olmadığını açıklamıştı. Buna karşın yöre sakinlerine, roket saldırıları nedeniyle sığınaklara gitmeleri çağrısında bulunulduğu belirtildi.

Lübnan`daki güvenlik kaynakları İsrail`e 5 roket atıldığını, 2`sinin mesafesinin kısa olmasıyla İsrail sınırına ulaşmadığını belirtirken, İsrail tarafı da 3 roket saldırısı olduğunu doğruladı.

Roket saldırılarının sorumluluğunu şu ana kadar üstlenen olmadı.

Lübnan topraklarından geçen perşembe günü de İsrail`e roket saldırısı düzenlenmiş, bu gelişme ikinci bir cephenin açılabileceği olasılığını gündeme getirmişti.

2006`da İsrail ile çatışmaya giren Hizbullah bu saldırıyla ilgisi olmadığını açıklamış, Lübnan`daki bazı küçük Filistinli grupların düzenlemiş olabileceği olasılığı üzerinde durulmuştu.

2 yorum:

  1. bu orospu çocuklarına o füzeleri atanın ben olduğumu sölemek şsterdim ............ adamları müslümanları katletmek için bahane arıyor hani bizim insanımızın çanakkale ruhu bu olaya bu kadar sessiz kalamayız sadecekonsolosluk önlerinde eylem yapmakla kendimize züğürt tesellisi veriyoruz bizde onların konsolosluklarnı kapatıp ülkemizde onlara karşı amborgo uygulayalım soykırımmı işte soykırım asıl olarak savaş nedeni sayoan silahlar kullanıyolar bm de buna ses çıkarmıyor bunu okuyanlara sesleniyorum müzlümanız diyorsanız israil mallarını ve onu destekleyelerin ürünlrini kullanmayın en azından müslüman kardeşlerimize bu şekilde yardımcı olmaya çalışalım bizim korkak yetkililerimizn bişey yapacakları yok

    YanıtlaSil
  2. KARDEŞLERİM ALLAH YAHUDİ VE HIRİSTİYANLARI DOST EDİNMEYİN DİYOR.BİZ YILLARCA YAHİDİ MALI KULLANARAK FİLİSTİNLİ BEBEKLERİ ÖLDÜRÜYORUZ.HER YAHUDİ İŞ ADAMI DÜNYANIN NERESİNDE OLURSA OLSUN İSRAİLE VERGİ ÖDEMEK ZORUNDA YOKSA HAİN İLAN EDİLİYOR ÖLDÜRÜLÜYOR.ARTIK FİLİSTİNİ KORUMANIN ZAMANI GELMEDİMİ? HAYDİ BİR ADIM ATALIM BUDAN SONRA HAYATIMIZ BOYUNCA YAHUDİ MALI KULLANMIYARAK BEBEKLERİ MASUMLARI KORUYALIM. BURSADAN NAİL

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.