İsrailli bir komutan ve 50 Askeri öldürüldü

Gazze`deki saldırılarda bir İsrailli komutanın öldürüldüğü açıklandı. Filistinli direnişçiler, İsrail`e ait birkaç tankın ve askeri aracın havaya uçurulduğunu bildirdi.

Gazze"de şiddetli çatışmalar aralıksız sürüyor. İsrail ordusunun Gazze"nin Cebaliye bölgesinde önemli bir komutanı kayıp verdiği kaydedildi. Saraya el Kudüs tugayları da yaptığı açıklamada, birçok İsrail tankının ve askeri aracının havaya uçurulduğu belirtildi. Filistinli yetkililer, İsrail"in bu savaşta tarihin en büyük kaybını vereceğini açıkladı. Direniş liderleri, İsrail askerlerine sürprizler hazırladıklarını bildirdi.


Hamas liderlerinden Muhammed Nazzal, bugünkü saldırılarda 50 İsrail askerinin öldürüldüğünü açıkladı. Hamas liderlerinden Muhammed Nazzal, İsrail'in kara saldırısında 50 asker kayıp verdiğini açıkladı. Nazzal, iki İsrail askerinin de esir alındığını belirttti. Nazzal, çatışmaların devam ettiğini ancak İsrail ordusunun kara harekatına tam anlamıyla girişmekten çekindiğini vurguladı.

Nazzal, İsrail'in aralıksız olarak hava saldırısını sürdürdüğünü ve bunun da sivillere zarar verdiğini kaydetti.




İsrail işgal ordusu, kayıplarını psikolojik savaş taktiği olarak saklıyor. Bununla birlikte öldürülen bir İsrail askerinin ve yaralanan askerlerin bazı fotoğrafları İsrail medyasına yansıdı:

Öldürülen İsrail askeri Dvir Emmanueloff:


















kaynak: time türk/ajanslar

6 yorum:

  1. GEBERSİNLER....

    YanıtlaSil
  2. GEBERSİNLER......

    YanıtlaSil
  3. geberin aşağılık bebek katilleri!

    YanıtlaSil
  4. KAHROLSUN İSRAİL ORDUSU KAHROLSUN SİYONİSTLER YAŞASIN BAĞIMSIZ FİLİSTİN
    'TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!

    YanıtlaSil
  5. yapılan dualar israilin ayağına dolanır da inşallah filistin halkı bu zulümden zafere gider.

    YanıtlaSil
  6. ALLAHIN LANETİ ÜZERİNİZE OLSUN EY LANETLENMİŞ KAVİM BİR GÜN NESLİNİZİ KURUTACAKLAR BU DÜNYADAN ARAP DÜNYASINA İSLAM ALEMİNE YAZIKLAR OLSUN 1.5 MİLYAR İNSANA NE OLDUDA 10 MİLYONKUK AŞAĞILIK PİÇLERE LAF GEÇİREMİYO BİTSİN BU ZULUMM ALLAHIM SEN MUSLUMÖANLARIN KALBİNDEN KORKUYU AT VE KALPLERİNİ YENİDEN BİRBİRİMİZE ISINDIR Kİ ZALİMLERİ DİZ CÖKTÜRMEK İÇİN KARŞILARINA DİMDİK DURALIM

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.