(anadoluhaber) Gatakullü Gülen Darbesine Boyun mu eğeceğiz? // Bülent Esinoğlu



Bülent Esinoğlu <bulentes1944@ttmail.com>
14.May.2009 21:38
 Bülent Esinoğlu <bulentesinoglu@gmail.com>

Gatakullü Gülen Darbesine Boyun mu eğeceğiz?

Bülent Esinoğlu

Samanyolu Televizyonu, üç gündür, 17 Mayıs 2009 tarihinde yapılacak Cumhuriyet Mitingine amansız saldırıyor.

Her türlü tehdide, korkutmaya ve yalana başvurarak mitinge katılımı azaltmaya çalışıyor. Samanyolu'na, ATV ve Sabah Gazetesi de destek veriyor.

Samanyolu ve Kanal 7'nin spikerlerinin her cümlesi "darbe" sözcüğü ile başlıyor. Mitinge katılacak herkesin mimleneceğini ve darbecilere destek vermiş olacaklarını, defalarca tekrarlıyor.

Samanyolu TV, doğrudan, Atatürkçü Düşünce derneğini hedef gösteriyor. Hakaret ediyor. Tehdit ediyor.

Ekrana,  kim olduğu, hangi kuruluşa ait olduğu belli olmayan kişileri çıkartıp, mitinge katılmayacağını, katılanların darbeci olacağını söylettiriyor.

Buraya kadar her şey normal. Çünkü biz biliyoruz ki, ortaçağın karanlık güçleri, arkalarına Amerika'yı da alarak Kemalizm'e saldıracaklardır.

Bu karanlık güçlerin, arkalarına aldıkları Amerika sayesinde Türk Ordusu ile futbol topu oynar gibi, oynadıklarını da biliyoruz.

Yukarda anlatmaya çalıştığım resmi şimdilik bir yana koyarak, bizim tarafa bakalım.

Kendini Kemalist diye gören, Cumhuriyet, ART ve Başkent Televizyonu, bu güne kadar, mitingle ilgili bir tek duyuru yapmadı.

Bu durumu razı olamadığım için Sn. İlhan Selçuk'a açık bir mektup yazdım. İlgilenmesini ve müdahale etmesini rica ettim. Mektup internet sitelerinde dolaşıma girdi.

Asıl ilginç durum bundan sonra gerçekleşti. Yazımı internet sitesinden alan, Sabah Gazetesi köşe yazarı, Emre Aköz bu konu ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Yazının başlığı,"Anlayın Artık: İlhan Abinizden bir fayda gelmez."  Yazısının içeriğinde ismimi vermeden, İlhan Selçuk'a açık mektubu aynen koyarak, onların da(Cumhuriyet Gazetesini kast ederek) pabucun pahalı olduğunu anladıklarını ve bu sebepten Cumhuriyet Mitingine destek vermeyeceklerini yazdı.

Sağ olsun, Sn. İlhan Selçuk, bu günkü yazısında mitinge değinerek, Emre Aköz'ü cevaplamış oldu. Arkasının gelmesini, ART ve Başkent Televizyonunun da kervana katılmasını diliyorum.

İnanıyorum ki, Cumhuriyet Mitingleri içinde bulunduğumuz bu kuşatmayı yaracaktır.

Gatakullü Darbesine teslim olmayacağız?

14.5.2009, bulentesinoglu@gmail.com

 

 

 

 



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.