(anadoluhaber) Re: ÇİN E TELİM EDİLEN 9 UYGUR TÜRKÜ DOĞU TÜRKİSTAN İSLAM PARTI MENSUBU DEĞİLMİŞ.

Pakistan Hükümeti ve diğerleri....Emperyalizmin gönüllü uşaklarıdır her biri..Kimi Doğu Türkistanı satar,Kimi Irak'ı,Kimisi'de Afganistanı,Filistini ....

Hepsi birbirine benzer.

Çin işgali altında ki Doğu Türkistanlı  kardeşlerimizi sonuna kadar destekliyoruz. Direnişlerinde Zaferlere ulaşmalarını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyoruz!

04 Mayıs 2009 Pazartesi 15:30 tarihinde ahmet dogan simsek <ahmetdogan.simsek@gmail.com> yazdı:
Bizde şiddetle kınıyoruz.
Bu kabul edilemez bir şeydir.
Suçlu ise kendin cezalandır ama onları Çine vermek, veren devletin devlet olarak saygınlığını yok eder. Çok kötü ve tasvip edilmesi mümkün olmayan bir hareket. Pakistan yöneticilerine yakıştıramadım.Geçenlerde Türkiye de bir Çeçen komutanı Ruslara vermeye kalkışmıştı. Aynı şekilde kınadık.


 
04 Mayıs 2009 Pazartesi 10:20 tarihinde bıgman wonderful <yawax@hotmail.com> yazdı:

DOĞU TÜRKİSTAN İSLAM PARTISI VİDEO PAYLAŞIM SİTESİ YOUTUBE YE VERDİĞİ BAYANATI DA GEÇEM HAFTA PAKİSTAN HÜKÜMETİNİN ÇİN E TESLİM ETTİĞİ 9 UYGUR TÜRKÜ NÜN HİÇBİRİ KENDİ ÜYESİ OLMADIĞINI ,AKSİNE RAWİLFİNDİ VE İSLAM ABAT TA ESNAFLIK YAPANLAR,KENDİ HALİNDEKİ ÖĞRENCİLERDEN İBARET KİŞİLER OLDUĞUNU İFADE ETTİ,AYRİYETEN ŞAYET PAKİSTAN HÜKÜMETİ DOĞU TÜRKİSTAN İSLAM PARTISI NIN HERHENGİ BİR ÜYESİNİ ÇİN E TESLİM EDERLERSE GEREKEN CEVABI ANIN DA ALACAKLARI TEHDİDİNDE BULUNDU.

PAKİSTAN DEVLET BAKANI RAHMAN MALİK GEÇEN HAFTA GAZETECİLERE YAPTIĞI AÇIKLAMADA ÜLKESİNDE TERÖR FAALİYETLERİNDE BULUNDUĞU GEREKÇESİYLE 9 UYGUR U ÇİNE TESLİM ETTİKLERİNİ BELİRTMİŞ AMA KİMLİĞİ HAKKINDA DETAY VERMEKTEN KAÇINMIŞTI.

BU ARADA OLAYIN YANKILARI SÜRÜYOR: A.U.A (AMERİKAN UYGUR DERNEĞİ),DOĞU TÜRKİSTAN İNFORMASYON MERKEZİ, VE TÜRKİYEDEKİ DOĞU TÜRKİSTAN DERNEKLERİ PAKİSTAN HÜKÜMETİNİ ŞİDDETLE KINAYAN MESAJLAR YAYINLADI...

UYGUR HABER AJANSI

www.doguturkistanim.tr.gg



Windows Live™ Photos ile fotoğraflarınızı kolayca paylaşımı. Sürükle bırak








--

 ---------------------------------------------------------
"HAKİKATİN HATIRI ,DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR"
(HZ ALİ ra.)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.