COCA COLA GAZETELERİ'NE BOYKOT!

Coca Cola gazeteleri adı altında başlatılmış olan boykot kampanyası,Bütün İnternet medyası ve yazılı basında etkisini göstermiş ve bizimle alakası olmamasına rağmen bu kampanya sayfasında ki yazıları kopyalayıp İnternet mail gruplarına dağıtanlar Vakit gazetesini de bu kampanya'ya dahil etmişler...
Bunun üzerine sayfalarımız da bu hususta da bir açıklama yaptık ve okuyucularımızı bilgilendirip dedik ki;

"Vakit Gazetesi'nin bu mevzuu ile alakası yoktur."

Coca Cola reklamını yayınlayan 2 gazete vardır.*Bizim haberlerimiz bu sayfalarda yayınlanır ve kendi mail grubumuz ile üyesi olduğumuz mail gruplarına dağıtılır.Haberlerimizin ayrıntıları sadece ve sadece burada yazılanlarla sınırlıdır.Diğer kişilerin haber sayfalarımızdan kopyalayıp değiştirerek veya değiştirmeyerek yolladığı maillerden veya haberlerden ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ mesul değildir.COCA COLA AB-D Emperyalizminin sembol markasıdır.Boykot etmekte her müslümanın görevidir.

Vakit gazetesi de şayet yayınlamış olsa idi bu şekilde bir reklam bunu da belirtirdik!Ayrıca Müslümanların COCA COLA boykotu Gazze saldırıları ile Türkiye çapında yayılmıştır.İsrail'e hizmet edici ve AB-D emperyalizmini destekleyici bütün marka ve kuruluşlara karşı BOYKOT hakkımızı sonuna kadar kullanacağız! Bu adı geçen iki gazeteden bu mevzuuya dair bir açıklama gelmemiş olması BOYKOT'un haklılığına'da delil teşkil etmekte olup Vakit Gazetesinden Sayın Hasan Karakaya'nın da mevzuuya dair yaptığı "alakamız yoktur" açıklamasını haklı buluyor ama VAKİT gazetesi kendisini alçalmış ve karalanmış olarak hissettiren bu tür haberlere verdiği tepkiyi bu gazetelere ve ABD emperyalizmine karşı da göstermesini ve Müslümana yaraşır bir ses vermesini hem okurları olarak hem de bir müslüman birey olarak istiyoruz!

Boykot kampanyamıza gelen yorumları http://anadoluhaber.blogspot.com/2009/04/coca-cola-gazeteleri-zaman-ve-yeni.html linkinden takip edebilirsiniz.

Bazı okuyucularımız ve bu gazetelerin takipçileri+savunucuları bizleri google reklamları ile karalamaya çalışmışlar ve aşağıda da size vereceğimiz bir şekilde sitemize karşı kınama mesajları yayınlayarak bunları ilgili gazetelerede ihbar etmişlerdir.Bu tamamen Haklılığımızı da ortaya çıkaran büyük bir gelişmedir.

BUGÜN NE YAZIK Kİ SİYASET BAĞNAZLIĞINA KAPILMIŞ BİR KISIM MÜSLÜMANLAR, BAĞNAZLIKLARI İÇERİSİNDE GÖZLERİ KÖR, KULAKLARI SAĞIR, KALPLERİ KATI HALE GELMİŞ.. ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ ADIYLA BİR SİTE HAZIRLAYIP ALTINA DA VATANINI SEVEN, ANTİ- EMPERYALİST VS. GİBİ İBARELERLE ADETA GÖZ BOYAMACILIĞI YAPANLAR GERÇEK EMELLERİNİN ASLINDA VATANI BÖLMEK OLDUĞUNU YAZILARIYLA ORTAYA KOYMAKTADIRLAR.. MÜSLÜMANLARI BÖLMEK İÇİN BULDUKLARI YENİ TAKTİK EKTEKİ SAYFA DA GÖRÜLMEKTEDİR.. MAKSAT, GÜNÜMÜZ MÜSLÜMANLARININ TEMSİLCİSİ VE TEK TÜRKİYENİN SAVUNUCUSU BASIN ORGANLARINI BALTALAMAK VE HALKIN AYDINLANMASININ ÖNÜNE GEÇMEKTİR..

MEŞHUR SÖZDÜR "MERD-İ KIPTİ ŞECAAT ARZ EDERKEN SİRKATİN SÖYLER".. ANADOLU HABER ,ZAMAN VE YENİ ŞAFAK GAZETELERİNİ COCACOLA REKLAMI YAPTIKLARI İÇİN TAM SAYFA KINARKEN AYNI SAYFANIN SAĞ KENARINDA "EFES PİLSEN" BANNERİ İLE REKLAM YAPMAYI DA İHMAL ETMEMEKTEDİRLER.. GÖZLERİ KÖR.. KALPLERİ KATI..

BU TESBİTİ YAPIP YORUM SAYFALARINDA YAZMAMA RAĞMEN YORUMUMU SUÇ ÜSTÜ YAKALANMIŞ OLMANIN DEHŞETİ İLE OLSA GEREK YAYINLAMADIKLARI GİBİ BİR KISA BİR SÜRE SONRA EFES PİLSEN BANNERİNİ DE SESSİZCE KALDIRMIŞLARDIR.. ŞİMDİ AYNI YERDE ÜLKERİN REKLAMI YER ALMAKTADIR..

EY ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ YÖNETİCİLERİ, KALBİNİZDE ZERRE MİKTAR İMAN VARSA ALLAHTAN İSTİKAMET DİLEYİNİZ.. O DUALARINIZI KABUL EDER GÖZLERİNİZDEKİ VE KALPLERİNİZDEKİ DÜĞÜMLERİ AÇAR.. MÜSLÜMANLARI BİRBİRİNE KIRDIRARAK BİR YERE VARMANIZ MÜMKÜN DEĞİLDİR.. DÜŞMAN OLMAK İSTİYORSANIZ İÇİNİZDEKİ DÜŞMANLIĞA DÜŞMAN OLUNUZ..

Gayemiz'de bellidir amacımız da ..Bizi Müslümanları bölmekle! Vatan'ı bölmekle itham eden yukarıda ki yazının ve kınamanın sahibi arkadaşlar,örgütler veya özel yapılanmaların , Zaman ve diğer gazeteleri İslam Birliği adına çalıştıklarını ima edip bizi'de kendilerinin yaftalanması gereken bazı söylemlerle itham etmeleri gerçekten önemlidir.

Anadolu Haber Günlüğü AB-D den icazet almaz!
Anadolu Haber Günlüğü Anti Emperyalisttir.
Anadolu Haber Günlüğü Ilımlı İslamcı Değil, Gerçek İslamcıdır
Anadolu Haber Günlüğü Sahte Vatansever Değil ,Gerçek Vatanseverdir.


' KINAYANLARIN KINAMASINA ALDIRMADAN 'Müslüman Anadolu Ahalisinin hissiyatına tercüman olduk ve olacağız.*

10 yorum:

  1. Sayın Anadolu Haber yetkilileri,
    Sizi sonuna kadar destekliyoruz! Kampanyanızın arkasındayız!
    Allah yardımcınız olsun, sizi vatanı bölmekle suçlayanlar gidip abd nin .....ını yalamaya devam etsinler!

    YanıtlaSil
  2. milli gençMayıs 09, 2009

    AMERİKANIN gazelerini savunacak halimiz yok ya!Elbette Anadolu haberden yanayız.....

    YanıtlaSil
  3. Sizi tebrik ederim...
    Hasan Karakayanın söz konusu yazısını okudum... Bir kişinin ismi geçen gazetelere vakit'i de diğer gazetelerin yanına eklemesine böylesi "cevval"leşerek cevap yazacağına Zaman ve Y. Şafak'ın pisliklerine karşı cevvvalleşse ya!..

    Karakaya'ya yakıştıramadım!

    Ortada bir hakikat var ve sen bu hakikati Vakit'in üzerine alarak Zaman ve Y. Şafak' adını hiç yazında anmadan cevap veriyorsun...

    Karakayayı kınıyorum!
    Anadolu haber i tebrik ederim!

    YanıtlaSil
  4. Gerçek Bediüzzaman TalebesiMayıs 15, 2009

    Anadoluhaber olarak ve diğer boykota katılan siteleri tebrik ederiz.İşte budur.Bunlar tepki aldıkça daha da küçülüyorlar .Aynı zamanda seviyesizleşiyorlar...Allah mutlaka hesap sorucudur.ABD katliamlarına ortak olanlardan hesap soracaktır...inş.

    YanıtlaSil
  5. Musluman durust olmalidir. Hollanda'da Milli Gorus Teskilatlarina bagli camii ve cemiyetlerde Coca Cola urunleri satilmaktadir. Biri reklam ediyor boykota maruz kaliyor, ama digeri satiyor hicbir sey olmuyor. Adaletten yanaysaniz Milli Gorus Teskilatlarini da boykot edermisiniz?

    YanıtlaSil
  6. siz neye hizmet ediyorsunuz bu gazetelerin neye karşı durduğunu farkında olarak bilerek yaptıklarını hazmedemeyerek saldırıyorsunuz acaba kola içmeyeniniz varmı içinizde...

    YanıtlaSil
  7. Yalnış her zaman ve kim yaparsa yapsın yalnıştır..Zaman' da yapsa yalnıştır.COCA COLA nedir* Sayın zamancılar bi söyleyin bakalım!

    YanıtlaSil
  8. YAW kardeşim...Sizin IQ nüzden şüphe duymaya başladım....Olayları nasıl anlıyorusunuz ve neye MAŞA oluyorsunuz ?? Hiç mi farkında değilsiniz? Kendinden başka Müslüman tanımayan, Egoist insanlar topluluğu...Hani örümcek kafalı diye yaftalıyorlar ya...Herhalde size diyorlar...

    YanıtlaSil
  9. yaw blogspottan bi gazete yapmışsınız. daha doğru dürüst bi adresiniz bile yok. bir de diyorsunuz ki bize karşı karalama vs. önce bi domain alın. adınız tam olsun

    YanıtlaSil
  10. Helal olsun.Adamlar bu toprakları sahipsiz zannettiler.Papa hazretleri ile ortaklaşa bop projesi için başlatılan haçlı savaşına ortak olan ABD vatandaşının gazetesinden de bu beklenirdi.Anadolu Haber'i bir müslüman birey olarak destekliyorum

    Hakkı Şirin

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.