TÜRKİYE'YE DİZ ÇÖKTÜRECEKLER!

Saadet Partisi Genel Başkanı Kurtulmuş, Türkiye'nin IMF'ye bağımlı politikalarla yönetilmeye devam edileceğini belirterek, "Bu politikalarla Türkiye'yi krizden kurtaramazsınız" uyarısında bulundu. IMF ile yapılacak anlaşmada Gelir İdaresi'nin özerkleştirilmesinin gündemde olduğuna dikkat çeken Kurtulmuş, Gelir İdaresi'nin özerkleştirilmesinin Osmanlı'nın son dönemindeki Duyunu Umumiye'den hiçbir farkının bulunmadığını kaydetti. "Bu Türkiye'ye diz çöktürmektir" tepkisinde bulunan Kurtulmuş, hükümeti sert bir dille uyardı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin IMF'ye bağımlı politikalarla yönetilmeye devam edileceğini belirterek, "Bu politikalarla Türkiye'yi krizden kurtaramazsınız" uyarısında bulundu. Hükümet ile IMF arasındaki yapılacak anlaşmada Gelir İdaresi'nin özerkleştirilmesinin gündemde olduğuna dikkat çeken Kurtulmuş, Gelir İdaresi'nin özerkleştirilmesinin Osmanlı'nın son dönemindeki Duyunu Umumiye'den hiçbir farkının bulunmadığını kaydetti. "Bu Türkiye'ye diz çöktürmektir" tepkisinde bulunan Kurtulmuş, hükümeti sert bir dille uyardı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, partisinin yerel seçimlerde başarı gösterdiği il, ilçe ve belde belediyelerine ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda dün Düzce'nin Cumayeri ilçesine gelen Kurtulmuş, ilçe girişinde büyük bir sevgi gösterisi ile karşılandı. Cumayeri Merkez Camii'nde Cuma namazını kılan Saadet Lideri Kurtulmuş, cami çıkışında halkla kucaklaştı. Daha sonra ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen açık hava toplantısında vatandaşa hitap etti. Kurtulmuş'a Düzce programları boyunca Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Cevat Ayhan, Ahmet Demircan, Düzce İl Başkanı Faruk Erdem Bolu Eski Milletvekili Fethi Görür eşlik etti.

Ülke gündeminde bulunan konulara ilişkin olarak değerlendirmelerde bulunan Kurtulmuş, Mardin'in Bilge Köyün'nde meydana gelen katliamın ardından ülke gündemine taşınan koruculuk sistemini eleştirdi. İdam cezasının 'seri katiller' için yeninden uygulanmasını isteyen Kurtulmuş, bunun Türkiye için hayati önem taşıdığını söyledi. Ahlak ve maneviyatın bir toplum için taşıdığı öneme işaret eden Kurtulmuş, Bilge Köyü'nde yaşanan katliamın bir daha yaşanmaması için manevi eğitimin güçlendirilmesinin önemini dile getirdi. "Birileri bunu gündeme getirdiğimizden rahatsız oluyor. Ama beyler, kültür emperyalizmi ile küçük yaşta çocuklarımıza kırmayı dövmeyi öğretiyoruz. Bilge Köyü'nde yaşanan bu katliam sonrasında kafamızı iki elimizin arasına alıp düşünmemiz gerekiyor. Bu ülkenin insanları nasıl oldu da, bu hale geldi" diye konuşan Kurtulmuş, manevi eğitimdeki eksikliğin meydana getireceği sonuçları şu özdeyiş ile açıkladı: 'Köyün bütün taşlarını bağlamışlar, bütün köpeklerini ise serbest bırakmışlar'

Saadet Partisi'nin Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı ruhunu taşıyan bir parti olduğunu belirten Kurtulmuş, Türkiye'nin bütün sorunlarına köklü çözüm önerileri getirdiklerini ifade etti. Yerel seçimlerde de halkın Saadet Partisi'ne 'siz Türkiye'ye lazımsınız' mesajını verdiğini vurgulayan Kurtulmuş, Saadet Partisi'nin muktedir siyasetin tek adresi olduğunu kaydetti. Cumayeri halkına da teşekkür eden Kurtulmuş, "Siz sadece işaret fişeğini atmakla kalmadınız, Türkiye'nin kurtuluşu için büyük bir adım attınız. Verdiğiniz bu oyların karşılığı size hizmet olarak dönecektir ve yakın bir gelecekte Cumayeri parmakla gösterilen bir ilçe olacaktır" dedi.

Cumayeri Belediye Başkanı Yakup Keleş, Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u ilçelerinde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirerek, "Bizi onurlandırdınız, heyecanlandırdınız. Bu heyecanımızla Cumayeri'nde çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur" diye konuştu.

Sonrasında ise Kurtulmuş, Belediye Başkanı Yakup Keleş ile birlikte halkı selamlayarak sohbet etti. Belediye binasında Keleş'i de ziyaret eden Kurtulmuş, çalışmalarla ilgili olarak bilgi aldı. Keleş'e belediyenin borçlarını soran Kurtulmuş, Türkiye'deki belediyelerin içinde bulunduğu acı durumla ilgili bir cevap ile karşılaştı. Yaklaşık on bin nüfusu olan Cumayeri Belediyesi'nin toplam borcunun iki trilyon olduğunu öğrenen Kurtulmuş, bütün belediyelerin bu borç batağında bulunduğunu dile getirdi. Kurtulmuş, ancak bu borç yüküne rağmen Saadet Partili belediyelerin azimle çalışarak, hizmet yarışında sürekli ön planda olacaklarının söyledi. Belediyecilikte Milli Görüş anlayışının önemine değinen Kurtulmuş, "Farklı dönem farklı hizmet anlayışı belediyelerde yeniden iktidara geldi" şeklinde konuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.