TÜRKLÜK VE İSLAM


Türk’ün karnını deşmekten zevk alacak olan batılı hain güçler ve onların uzantıları, sinsi bir birliktelikle İslam’ı yurdumuzdan atmak ve yeniden Anadolu’yu Rum diyarına çevirmek peşindeler. Birileri de bilerek veya bilmeyerek buna çanak tutmaktadırlar. Aslolan İslamsız bırakılan Türklüğü öldürmektir. Türklüğü İslamsız yaşar diyenin kendi ruhu ölüdür. Ya tarih bilmez ya da Türklüğü bilmezdir. Ya maşadır, ya uzantıdır.



İslam’ı diğer dinlerden bir din gibi göstermek gayretlerinde de olanları görmekteyiz. Hayır, İslam çok yüce bir din ve Türkler İslam’la şereflenmişler ve İslam’la yücelmişlerdir. Hak ile batılı birbirine karıştıranların Türklüğe katacakları hiç bir şey olamaz.




İslam’ın hayata kattıkları Türklerin hayatında var olanları diri tutmuştur. İslam Türklerin örflerini, adetlerini özünde var kılan bir din olduğu içindir ki, Türklük ve İslam isimleri özdeşleşmiştir. İslam’la Türklüğü ayrıştırma gayretlerine rastlamaktayız ki bu da haçlı zihniyetin ülkemizde yuvalanmış uzantılarının tezgâhında işlenmektedir. Özü deşmek ve leşi teslim almak için de Türkleri İslam’dan ayırma sevdalılarına bugünlerde çok rastlar olduk. Bu da yeni bir bölme oyunu olsa gerek.




Osmanlıyı bitirenlerin Ülkemizin kuruluşuna göz yumma ve kabulleri de İslam’dan Türklüğü soyutlama garantisi üzerine Lozan’da çizilmişti. Buna rağmen Türkleri İslami eğitimden uzak tutmuşlarsa da Türkerli İslam’dan uzak tutamamışlardır.



Yeniden İslam’la varoluş mücadelesine girme azminde olan gerçek Türkler olarak bizler, Şamanist olmaktan gururlanan ve fakat özlerinde asla Türklük kanı bulunmayanların tezgâhında gergefleşmektedirler. Cumhuriyet mitinglerinde ki öz cumhuriyet değilse, aynen İslamsız bir Türklük ifadeleri de Türklükle uzaktan yakından ilgili değildir.



Türkü yeniden İslam’la buluşturmak gereği ortadadır. Çünkü aile dağılmaya yüz tutmuş, çeşitli entrikalarla Türk Aile Yapısına açıkça ve alçakça saldırılar olmuştur ve olmaktadır. Aileyi korumanın yolu da, İslam’ı yeniden aile hayatımızda kurumsal hüviyetine kavuşturmamızla mümkün olacaktır. Yalnız bunu yaparken eski totaliter bir yapı içinde değil, daha bilimsel ve çağcıl bir yapı içinde gerçekleştirmek zorundayız. Türk insanının İslami kimliğinden gocunanlar ona her fırsatta kem söz edenler ya Hıristiyan-Siyonist ya da onların uşağı İşbirlikçi masonlardır.




Türklüğün özü itibariyle ne kadar da İslam’a ve Müslümanlığa yatkın bir millet olduğuna atalarımız karar vermişlerdi. Atalarımız İslam’a kılıç zoruyla girmediler. Şuanda ve geçmişte de orta Asya’da Şamanist Türkler olduğu şaşmalığını da hala söyleyerek bilimsel gerçeklerle bağdaşmayan yalanlarla halkımız yönlendirilmek istenmektedir. Hayır, bütün bunlar safsatadır. Türkleri var kılan İslam’ı Türklerden kimse alamayacaktır. Türklerin önderliğinde bir İslami şahsiyet bulacak dünyada ancak huzur ve güven yeniden adaletle tesis edilebilecektir.




İçimizde ki beyinsizler yüzünden bizleri helak etme Allah’ım! Türklüğü İslam’dan ayırma ihanetine ortak olan kardeşlerimize de şuur diliyorum. Türkleri İslamsız kim ki var kılacağını söylerse o dış güçlerin iç uzantısıdır. İslam Türklüğün varoluş destanlarının kaynağıdır. İslam Türklerin Anadolu’yu yurt edişlerinin anahtarıdır. Bunu bilenler bizi bitirmek istiyor, daha uyanık olmak zorundayız.

Yazının Devamı Olarak Tüklüğün İslamla Yaşayan Özlerine değineceğiz.Bu Özlerimizden rahatsız olanlara değerlerimizi oluşturan İslam'la konuşacağız. İmanın yenilmez Yüceliğinde yükselişin İslami Kimliklerinde dirilen Türklüğü anlatacağız.Mehter mehter, İslamın destan yazan milletini yeniden tarihteki layık olduğu yerine getirmek için gayreterimiz devam edecektir.Bizi takip etmeye devam edin...
Selam ve dua ile...

http://www.haberonay.com/haberdetay.asp?ID=585

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.