(anadoluhaber) Afgan direnişi zirvede!

Afgan direnişi zirvede!

[afganisthan.jpg]

Afganistan'da mayıs ayında işgal güçlerine saldırı vakaları 1400'ü aştı.

Ortadoğu ve Orta Asya’daki Amerikan güçlerinden sorumlu General David Patraeus’un yaptığı açıklamaya göre 2001’de başlayan işgalden beri Afganistan’daki direniş son dönemde en yüksek seviyeye çıktı.

Amerikan Merkez Komutanlığı’nın başında duran generalin açıklamasına göre ülkede meydana gelen saldırılarda geçen hafta en yüksek seviyeye ulaşıldı ve bu ‘trend’ devam edeceğe benziyor.

Amerikan askeri yetkililerinden alınan bilgilere ve NATO’ya bağlı Uluslararası Güvenlik Yardım Gücü’nün (ISAF) raporlarına göre 2008’in ilk beş ayındaki 3.283 saldırıyla karşılaştırıldığında bu sene Ocak ile Mayıs arasında toplam 5.222 saldırı ile direnişte %59’luk bir artış görüldü.
DEVAMI>>>



--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.