(anadoluhaber) Volkan Konak'a kapak olsun! -haketti-

Atatürk yaşasaydı darbe kokusundan mı rahatsız olurdu çorap kokusundan mı?
 
 

fil “ORDUSU”na ebabillerden savaş dersi verilir..

Vay seni Cerrah PAŞA !

Feride, postalların içinde AYAKLANAN çorapların kokusundan rahatsız olmayıp, Anıtkabir ziyaretine gidenlere sınıfsal koku kriteri koyarak sanatını çorap gibi kokutan adama gülüyordu. “KONAK”LAMA ücretlerini bu ülkenin saf insanları sayesinde kazanan sanat çığların sonrasında çoraptan başlayan AYAK oyunu bol gaflete düşmeleri ferideyi şaşırtmıyordu.

 Topuklarının üzerine basarak camiye girenlerin fatihasına şehitler de muhtaçtır kutsal komutanlar da. Anıtkabir’e girmek için dezenfekte edilmesi gerekenler   postallar için de darbeyle terleyen beş parmakla bir karış toprağın huzuruna ayak bileyen sinsilerdir.

Önce BAŞIMIZA bakan dostların(!) başarısızlıkları, sonra Ayağımıza laf edenlerin düşmanlığı  yüce Atamızın huzurunda değil( !) onun savunduğu toprakların da sahip olduğu Allahın huzurundaki mahkemeye bırakılacak delildir. Gitar notalarına POSTALLARLA basan aynı zihniyetin ürünlerine sanatsal mı yoksa darbesel mi bakılacak! Ki bunun otoritesi de millettir.

 Bir çoban çimenlerin üzerinde topuklarının üzerine basarak Anıtkabiri ziyaret edemez mi? Ankara’da Kocatepe camii cemaati topuklarının üzerine basarak Atalarına Bir fatiha gönderemez mi yani. Bu fikrin çoraptan çıktığı ne kadar da belli diyordu feride.

 Örtülüler konserime gelmesin diyen ÇELİK ÇOMAK sanatçılığının yanına yakışır bu sözün çoraptan daha berbat daha sefil bir kokuyla ATATÜRKÜN övdüğü sanat anlayışından ne kadar da uzak ve ne kadar da komik bir görüntü verdiğini KONAĞI kadraja alınanlar görmeli diyordu feride.

 Karşıtlıklar bile onurlu sözlerin eşiğinde dile getirilmeli!  AYAĞA düşen bir dilin eteklerine yapışıp Atatürkçülük edebiyatı yapmaya kalkanların  çoraplarının teki, postallarının tekini kaybedenlerin şaşkınlığına geçirilip darbe seramonisi unutturulabilir ama topuklarının üzerinde yürüyen ecdadın zaferi asla unutturulamaz! ..

                                          Ey Muhammed! Fil sahiblerine Rabbinin ne ettiğini görmedin mi? Onların düzenlerini boşa çıkarmadı mı?

http://www.haber7.com/haber/20090618/Ataturk-yasasaydi-darbe-kokusundan-mi-rahatsiz-olurdu-corap-kokusundan-mi.php

Esra Elönü - Haber 7

 
 
 
Volkan Konak ne demişti:
 
 

--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
Bu Sitede Yer Almayan İletiler Bana Ait Değildir.
-------------------------------------------------------------------------
Şimşekleri üstüne en çok "oyunları bozanlar" çeker!
Zulüm, kısmak istediği sesi nârâ yapar!
Ve bazı ölüler, yaşayanlardan çok daha yüksek sesle konuşur...
Malcolm X onlardandı.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

3 yorum:

  1. Doğruları söyleyen nice insan kendi zamanlarında anlaşılamamış olsalarda onlar asla kariyerlerinden, insanlıklarından ve değerlerinden hiçbirşey kaybetmezler biliyorsunuz ki Güneş balçıkla sıvanmaz. Sayın Volkan Konak sen doğruları konuşmaya devam et elbetteki seni anlamamak istemeyenler olacaktır ama onlar sadece gözleriyle bakan insanlardır senin gibi kalpleriyle ve ruhlarıyla bakamazlar hayata ondandır ki aslında kördürler. Kör oldukları için de yazı yazmayı bile beceremezler...

    YanıtlaSil
  2. Şu kadar insan Volkan Konak ın ne anlatmak istediğini anlamamış yazık. Keşke aklınızın ermediği konulara yorum yazmayın. Dilinizin yetmediği yerde susun ve dinleyin biraz Bir ulusun önderine saygı göstermeyen=bayrağımıza=inançlarımıza=dilimize=yani önderimiz nazarında hepimize saygısızlık eden "çorapları kokan " bu adamlara karsı durabilen bir tek Volkan Konak varmış.Yazık ki aynı dili konuşan sizler doğru sözü değil saygısızlığı tasvip etmişsiniz. Üzüldüm hemde çok üzüldüm. ayrıca yazarı kınayan yazılarımı yayımlayacak cesareti bile olmamış öylemi ferideeee neden korktun?

    YanıtlaSil
  3. Yazar a itafen; amma basitmişsiniz, kaleminiz çok zayıf kaldığı için mi edebi dilden uzak, konudan uzak, safsatalarla dolu, yazar sıfatıyla birşeyler karalamaya uğraşmışsınız ama siz bırakın bu işleri, becerememişsiniz, birkaç kişinin şakşakçılığıyla yazar olunmaz. yazar demek en önce söyleneni dinlemek, anlamak, kafası alıyorsa yorumlayabilmektir, bak ben ne güzel yazdım tam sizi anlattım dimi, ama bu eleştirileri yayımlanacak kadar cesaretli de değilsinizdir. siz ancak ortaya karalamalar yazıp kenardan korkakça bakmayı seçersiniz. bu da size KAPAK olsun.... yayımlanmaz ama okuyan birileri olacaktır.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.