ONLAR DÜŞMANIMIZDI PİŞMAN DEĞİLİM!



Dünyanın kanını donduran Ebu Gureyb’teki işkence skandalının baş aktörü ABD’li kadın asker Lynndie England açıklamalarıyla ABD'nin askerlerine Haçlı Savaşı ruhunu aşıladığını doğruladı.

...Amerikalı askerlerin Ebu Garib cezaevinde yaptıkları işkenceler Pulitzer ödüllü Amerikalı gazeteci, Seymour Hersh tarafından ortaya çıkarıldığında dünya büyük bir şok yaşadı. Zira fotoğraflardaki ayrıntıar insanı dehşete düşürüyordu.

Amerikalı askerler şimdiye kadar görülmemiş iğrençlikte işkenceleri Iraklılara yaparken bu rezilliklerini de kaydetmişlerdi.

Tortured adlı otobiyografi kitabı yayımlanan England, Ebu Garib’le ilgil tek bir pişmanlık ifadesi kullanmazken, yaptığı insanlık dışı muameleleri, ‘Neden pişman olacakmışım? Onlar düşmanlarımızdı’ sözüyle savundu.

Amerikalı asker, elinde, Ebu Garib’te çekilmilş 800 ‘hatıra fotoğrafının’ daha olduğunu itiraf etti. England’ın, çıplak Iraklı bir mahkumu, boynundaki tasmayla sürüklerken çekilen fotoğrafı Ebu Garib vahşetinin sembolü olmuştu.

ABD'li bu askerin açıklaması bile Haçlı ABD nin hangi amaç ve gayelerle İslam Topraklarnda olduğunu gösteriyor.Esir alınmış bir Iraklı'ya karşı fotoğraf ile kesin olarak kanıtlanmış işkenceyi "onlar düşmanımızdı"şeklinde savunan bu ABD li kadın askerin kendini bu şekilde alçakça savunması Irak ve diğer bölgelerde ki direnişçilerin haklılıklarını göstermeye yetiyor.

Geçtiğimiz günlerde de RUMSFELD'in verdiği bir birifingde "Hristiyan Askerler İleri" şeklindeki bir ifade ile üst rütbeli ABD'li Askerlere Pentagonda birifing verdiği medyaya yansımış ve bu skandalla birlikte Ebu Gureyb işkencehanesinin fotoğraflara yansıyan kadın Askerinin şerefsizce açıklamaları herşeyi apaçık anlatmaktadır. Rumsfeld ile bu işkenceci ABD askerinin eylem ve açıklmalarını yanyana koyduğumuzda ise karşımıza sistemli bir şekilde müslümanları yoketme ve sindirme operasyonlarının hedefinin İslam ve Müslümanlar olduğu ortaya çıkmaktadır.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.