Pop yıldızı Michael Jackson öldü

Amerikalı ünlü pop yıldızı Michael Jakson öldü. Hastane kaynakları saat 01.22'de Michael Jackson'ın kalp krizi sonucu hayata veda ettiğini açıkladı. Fransız haber ajansı AFP, bir internet sitesine dayanarak, ünlü Amerikalı pop yıldızı Michael Jackson'ın öldüğünü ileri sürdü.

AFP'nin haberini dayandırdığı TMZ.com internet sitesindeki habere göre, Jackson yerel saatle 12.00'den az sonra kalp krizi geçirdi. Amerikan medyası bu haberden kısa süre önce, starın acil olarak Los Angeles'da hastaneye kaldırıldığını bildirdi.

Sanatçının babası, oğlunun sağlık durumu ile ilgili bilgi vermemekle beraber, "Las Vegas'tayım. Ama Los Angeles'daki kişiler beni aradılar ve Michael'in hastaneye götürüldüğünü söylediler. Annesi hastaneye gidiyor" dedi.

İnternet sitesi TMZ:com'daki haberde bugün yerel saatle öğleden sonra kalp krizi geçiren Jackson'ın evine giden acil servis görevlileri eve ulaştığında, ünlü yıldızın nabzının atmadığı ve bütün çabalara rağmen hayata döndürülemediği belirtildi.

"Görevliler eve ulaştığında Jackson'ın öldüğü belirtilirken", hastanede de ünlü yıldızın hayata döndürülmeye çalışıldığı, ancak bütün çabalara rağmen tepki vermediği belirtildi. AP'nin haberine göre ise Los Angeles Times gazetesi, Jackson'ın hastaneye ulaştırıldığında "nefes almadığını" yazdı.

Michael Jackson kimdir?

Michael Joseph Jackson (29 Ağustos 1958, Gary, Indiana- 25 Haziran 2009) Afro Amerikan şarkıcı, söz yazarı ve ekonomist. Jackson Ailesi'nin yedinci çocuğuydu, 1971 yılında 11 yaşındayken Jackson 5 grubuyla müzik hayatına atılmıştır. King of Pop lakabını alması, Off the Wall (1979), Thriller (1982), Bad (1987), Dangerous (1991), HIstory (1995)gibi başarılı solo albümler sayesinde olmuştur. Bir sanatçı olarak daha önce bilinenlerden sadece Elvis Presley, Beatles ve Frank Sinatra’nın ulaşabildiği olağanüstü bir şöhrete sahiptir. Yaptığı şarkılar ve sattığı o milyonlarca albümün sayesinde ona “The King of Pop” (Pop’un kralı) denmeye başlanmıştır.

Detaylı Bilgi için Tıklayın

Michael Joseph Jackson

1 yorum:

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.