(anadoluhaber) Eşleri tutuklanan Uygur kadınların çığlığı foto galeri-----


Çinliler Katliama Devam Ediyor!

Kategori: TURKİSTAN
10 bin Çinlinin birkaç saat önce toplanarak saldırdığı Uygur Türklerinden 70'ini öldürüldüğü iddia edildi. Bölgeden Çinlilerin yeni bir katliam için toplandıkları haberleri geliyor.Bağımsız Doğu Türkistanlılar Birliği Genel Başkanı Abdülmecit Avşar, 10 bin Çinlinin birkaç saat önce toplanarak saldırdığı Uygur Türklerinden 70'ini öldürdüğünü öne sürdü.
0 YORUMYORUM YAZ! , ARKADAŞINA GÖNDER!

Doğu Türkistanlılar, "One Minute" bekliyor

Kategori: TURKİSTAN
Türkiye'de yaşayan Uygurlar, Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde yaşananlar için Türkiye başta olmak üzere ABD gibi ülkelerle, Birleşmiş Milletler(BM) gibi uluslar arası örgütlerin harekete geçmesini bekliyor. Bağımsız Doğu Türkistanlılar Birliği Genel Başkanı Abdülmecit Avşar, "Büyük devletler ve barış örgütleri katliama durdurmak için acilen hareket geçmelidir. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Filistin'deki zulmune karşı Davos'ta yaptığı çıkışın benzerini burada da yapmalıdır ve kardeşlerimizi katleden Çin'e 'One minute' demelidir." dedi.
0 YORUMYORUM YAZ! , ARKADAŞINA GÖNDER!

Eşleri tutuklanan Uygur kadınların çığlığı foto galeri

Uygur kadınlarının protestoları kameralara böyle yansıdı:Doğu Türkistan`da çıkan çatışmalarda tutuklanan Uygur Türklerinin eşleri sokağa döküldü. Uygur kadınlar Çin polisinin kurduğu barikatların arkasında eşlerinin bırakması için protesto gösterileri düzenledi.
0 YORUMYORUM YAZ! , ARKADAŞINA GÖNDER!

Urumçi'de 1434 kişi tutuklandı

Kategori: TURKİSTAN
Doğu Türkistan'daki olaylar nedeniyle Urumçi'de 1434 kişinin tutuklandığı, protesto gösterilerinin başka kentlere de sıçrama olasılığı bulunduğu bildirildi.Dış dünyayla iletişimin tamamıyla kesildiği, bağımsız kaynakların gelişmeleri teyit edemediği bölgedeki gelişmelerle ilgili olarak Çin Resmi Haber Ajansı Şinhua, "onyıllardır görülmeyen ölçüde kanlı etnik çatışmaların meydana geldiği ve 156 kişinin yaşamını yitirdidiği Uygur Özerk Bölgesi'nde polisin, 1434 kişiyi çatışmalardan sorumlu oldukları kuşkusuyla tutuklandığını" duyurdu.

--
HAKİKATİN HATIRI DOSTUN HATIRINDAN ÜSTÜNDÜR
(HZALİ ra.)

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.